Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΕΣΠΕΠ: Με επιτυχία το τουρνουά Κ17 στο BeachlifeX

ΕΣΠΕΠ: Με επιτυχία το τουρνουά Κ17 στο BeachlifeX

Δυνατές μάχες στην άμμο

Μετά από δυνατές μονομαχίες πραγματοποιήθηκε στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων, το Regional τουρνουά της ΕΣΠΕΠ σε συνεργασία με το BeachLifeX  στον Άγιο Βασίλειο. Στους αγώνες αναδείχθηκαν οι πρωταθλητές Πελοποννήσου που θα εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια μας, στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις Ράχες –Φθιώτιδας 27 και 28 Ιουλιου.

Νικητές στα αγόρια  ήταν οι αδερφοί Αρης και Σπύρος Χανδρινός από την Καλαμάτα, ενώ  στα κορίτσια  νικήτριες    αναδείχθηκαν οι Πατρινές Μαρία Πατρώνη και Χαρά Σπυροπούλου.

Τα αδέρφια από την Καλάματα Αρης και Σπύρος Χανδρινός νίκησαν στον μεγάλο τελικό  με 2-0 σετ,  τα παιδιά  από την Αμαλιάδα Σάκκο Ανδρέα και Γκουρμουσά Ξενοφώντα.

Tην τρίτη και τέταρτη θέση κατέκτησαν οι Πατρινοί   Κανελλόπουλος Βαγγέλης και Χριστόπουλος Νίκος και από την Αμαλιάδα οι Παπαγιαννόπουλος Απόστολος και Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης.

Στα κορίτσια  οι Πατρώνη και Σπυροπούλου νίκησαν  με 2-0 σετ  τα κορίτσια από την Καλάματα  Μπαξιβανάκη Σταματίνα και Καραγιώργη Σοφία.

 

Tην τρίτη και τέταρτη θέση στα κορίτσια πήραν οι Πατρινές Τζώρτζη  Πηνελόπη και Καπλάνη Θεοδώρα και τα κορίτσια από την Καλαματα  Φραγκισκάτου Αμαλία και  Χαντζή

Ελένη.

Οι απονομές  έγιναν από τον εκπρόσωπο και Υπεύθυνο Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων τον Τάκη Πετρόπουλο, την Πρωταθλητρια Ευρωπης Βασιλική  Καραντάσιου, καθως   και από τα μελη της ΕΣΠΕΠ και τον πρόεδρο Θεόδωρο Κανελλόπουλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports