Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αλίκη Βουγιουκλάκη-Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Αποκαλύψεις για τη θυελλώδη σχέση

Αλίκη Βουγιουκλάκη-Δημήτρης Παπαμιχαήλ: ...

Η πολυτάραχη ζωή του διάσημου ζευγαριού

Άγνωστες ιστορίες έρχονται στο φως τα τελευταία χρόνια για την ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Το ζευγάρι που αποτελούσε για χρόνια το κεντρικό θέμα των εφημερίδων της εποχής, δεν ήταν τόσο λαμπερό όταν έπεφταν τα φώτα.

«Τον αγαπάω πολύ, αλλά με βρίζει ο γλυκούλης μου», είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. «Έβλεπα μία ταινία, τις ''Διπλοπενιές'' και τον πήρα να του πω: ''Δημητράκη, έχω συγκινηθεί που βλέπω την ταινία. Κούκλε μου''. Και μου λέει: ''Να μου χαθείς. Να μου χαθείς. Που βγήκες στην τηλεόραση στον ΑΝΤ1 και με έβριζες με τη μάνα σου''. Και μου το έκλεισε», είχε διηγηθεί η ίδια η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην εκπομπή της Μαλβίνας Κάραλη, όπως αναφέρει στο αφιέρωμά της η lifo.gr.

Ο θρύλος μιλάει και για την πρώτη νύχτα του γάμου τους, όπου το ζευγάρι άργησε να «κατέβει» στους καλεσμένους του, καθώς είχε ένα μεγάλο καυγά. Ενώ τα δημοσιεύματα της εποχής, έφερναν την βία του Δημήτρη Παπαμιχαήλ να είναι ο κύριος λόγος που η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε τόσες αποτυχημένες εγκυμοσύνες.

 

Πηγή φωτογραφιών lifo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight