Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑ ΝΤΕΛΕΒΙΝ ΘΑΜΠΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΝΔΡΕΖΟΥΣ –ΤΙ ΦΟΡΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ «VALERIAN» ΤΟΥ ΛΙΚ ΜΠΕΣΟΝ

ΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑ ΝΤΕΛΕΒΙΝ ΘΑΜΠΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δυο fashion icons στο φουτουριστικό σινεμά

Nτελίριο πλήθους θαυμαστών στη Leicester Square του Λονδίνου τη Δευτέρα το βράδυ για την ευρωπαική πρεμιέρα της φαντασμαγορικής ταινίας φαντασίας και δράσης «Valerian And The City Of A Thousand Planets» καθώς στο κόκκινο χαλί περπάτησαν ως αδιαμφισβήτητα style icons η ποπ σταρ Ριάνα και η εκκολαπτόμενη πρωταγωνίστρια-μοντέλο Κάρα Ντελεβίν. Και οι δυο βρέθηκαν εκεί εκπροσωπώντας το καστ της διαστημικής ταινίας, το οποίο σκηνοθέτησε ο διάσημος Λικ Μπεσόν.

Αν και  το ντεμπούτο του φιλμ «Ο Βαλέριαν και η πόλη με τους χίλιους πλανήτες» στα αμερικάνικα ταμεία δεν απέφερε τις  αναμενόμενες εισπράξεις, (παρά τη φήμη του Μπεσόν σε αυτό το είδος χάρη στο αξεπέραστο «Πέμπτο στοιχείο») η λονδρέζικη πρεμιέρα διέθετε λάμψη κι ενθουσιασμό. Η Ριάνα εμφανίστηκε με κατακόκκινη αμπίρ τουαλέτα Giambattista Valli με υπερβολικό ντεκολτέ και πολλές πτυχές ξεσηκώνοντας τα φλας. Τα μαλλιά της ήταν στο φυσικό τους κατσαρό, ενώ τα κοσμήματά της ήταν άκρως φαντεζί από τον οίκο Chopard. H Κάρα Ντελεβίν έδωσε το παρόν με κοστούμι Burberry και πλατινένια κοντά μαλλιά με στέκα, ενώ το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της αμφίεσής της ήταν ένα πελώριο περιδέραιο του ίδιου οίκου. Oι δυο ντίβες παίζουν στην ταινία πλάι στους Νταν Ντεχάν, Ιθαν Χοκ, Κλάιβ Οουεν. Τα εφέ είναι απίστευτα θεαματικά καθώς όπως γράφτηκε πρόκειται για την πιο ακριβή ανεξάρτητη παραγωγή που έγινε ποτέ.

 

Σύμφωνα με την υπόθεση, στον 28ο αιώνα, ο Βαλέριαν (Dane DeHaan) και η Λορελίν (Cara Delevigne) είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση της τάξης σε όλες τις ανθρώπινες περιοχές. Ακολουθώντας τις εντολές του Υπουργού Αμύνης (Clive Owen), οι δύο νέοι ξεκινούν για μία αποστολή στην εκπληκτική πόλη Άλφα – μία αναπτυσσόμενη Μητρόπολη, όπου τα είδη από ολόκληρο το σύμπαν μοιράζονται γνώσεις, ευφυΐα και πολιτισμούς.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο, πρωτοποριακό graphic novel των Pierre Christin και Jean – Claude Mézières. Στην Πάτρα θα κάνει «ποδαρικό» στις 31 Αυγούστου.




Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View