Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κολύμβηση: Εκτός τελικού στα 100 μέτρα ύπτιο ο Απόστολος Χρήστου

Κολύμβηση: Εκτός τελικού στα 100 μέτρα ύ...

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης

Δεν τα κατάφερε να βρεθεί στον τελικό των 100μ. Ύπτιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης ο Απόστολος Χρήστου. Ο Έλληνας πρωταθλητής κολυμπώντας στην 1η ημιτελική σειρά του αγωνίσματος, τερμάτισε σε 54.04 και κατέλαβε την 13η θέση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχασε μια σημαντική ευκαιρία να βρεθεί στους 8 κορυφαίους του κόσμου, αφού η 8η επίδοση που έδινε την πρόκριση ήταν το 53.76 του Νεοζηλανδού Κόρει Μέιν. Ήταν σαφώς μια επίδοση μέσα στις δυνατότητες του αθλητή του Ολυμπιακού, που στον προκριματικό σημείωσε 53.55.

Την καλύτερη επίδοση μεταξύ των 16 αθλητών σημείωσε ο Κινέζος Ξου, ενώ δεύτερος ήταν ο Ράιαν Μέρφι από τις ΗΠΑ με 52.95 και τρίτος ο συμπατριώτης του Ματ Γκρίβερς με 52.97.

Η αυριανή τρίτη ημέρα της κολύμβησης περιλαμβάνει τρεις ελληνικές συμμετοχές. Ο Γιάννης Καρπουζλής πέφτει πρώτος στις 10:30 στα 50μ. Πρόσθιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί στην 9η διαδρομή της 7ης προκριματικής σειράς.

Στις 11:12 ο Στέφανος Δημητριάδης αγωνίζεται στα 200μ. Πεταλούδα στην 1η διαδρομή της 5ης προκριματικής σειράς, ενώ στις 11:31 πέφτει στη μάχη των 800μ. Ελεύθερο ο Δημήτρης Νέγρης αγωνιζόμενος στη 2η σειρά και στην 6η διαδρομή.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κολύμβηση: Δεύτερο χάλκινο για τον Απόστολο Χρήστου στο Γαλλικό πρωτάθλημα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports