Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

BALMAIN ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ- ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟ BRAND ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

BALMAIN ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΜΕ ΑΠΟΛ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Παριζιάνικη «ζούγκλα» στο L.A

Σε εκδήλωση του οίκου Balmain στην ομώνυμη μπουτίκ του Λος Αντζελες και εκρηκτικό after party η 36χρονη reality queen Κιμ Καρντάσιαν εμφανίστηκε με crop φανελάκι και φούστα Balmain από τούλι και κρύσταλλα, αναδεικνύοντας τη διάσημη σιλουέτα-κλεψύδρα που την έκανε πασίγνωστη παγκοσμίως. Εχοντας στο πλευρό της τον «κολλητό» της σχεδιαστή Ολιβιέ Ρουστέιν, τρέλαναν και πάλι τα φλας. Μαζί τους πόζαραν με τα ρούχα της συλλογής του προσεχούς χειμώνα οι fashion icons Πόπι Ντελεβίν, Τζοβάνα Μπατάλια, Αιρλαντ Μπάλντουιν και οι αμερικανίδες ηθοποιοί Χάιλι Στάινφιλντ, Κέρι Ουάσιγκτον, Κέιτ Μπόσγουορθ.

Από το 2011 που ο νεαρός Ρουστέιν ανέλαβε τα ηνία του θρυλικού γαλλικού οίκου Balmain επενδύοντας σε αισθητική «ζωώδους σεξουαλικότητας» και επαναφέροντας φόρμες του ’80 με στενή μέση, το brand γνωρίζει μια νέα άνθηση. O αλλοτινός μαθητής του Roberto Cavalli λάνσαρε ολόσωμες μεταλιζέ φόρμες, πολλά λεοπάρ και ολοκέντητα supermini –πανοπλίες αλλάζοντας τελείως την παράδοση που ξεκίνησε ο Pierre Balmain το 1946.  Παλιά και νέα supermodels έχουν ποζάρει στις πρόσφατες εντυπωσιακές καμπάνιες με τη φαμίλια Καραντάσιαν ως… «εμπροσθοφυλακή».

Για το φθινόπωρο- χειμώνα 2017-2018 προτείνονται πολλά καστόρινα και δερμάτινα ρούχα με λεπτομέρειες από κρόσια, δίχτυα, παραστάσεις με άγρια ζώα και πανύψηλες μπότες πάνω από το γόνατο. Ο τόνος του καφέ και τα έθνικ κεντήματα μέσα από αυτή την κολεξιόν επιστρέφει σιγά- σιγά στο στυλιστικό προσκήνιο.

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι και την επίδειξη fall-winter 2017-2018.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View