Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

80s PARTY: «ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ROYAL ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ DJ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 80s PARTY: «ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ROYA...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πυρετός το σαββατόβραδο

Πλήθος γνωστών πατρινών συγκεντρώθηκε το περασμένο σαββατόβραδο στον πανέμορφο κήπο του Royal της Ακτής Δυμαίων για να διασκεδάσει σε ένα πάρτι «αλά παλαιά», με δημοφιλείς και αξεπέραστες επιτυχίες της δεκαετίας του 80. Απαντες λικνίστηκαν και χόρεψαν στο άκουσμα νοσταλγικών χιτ με σκηνικό που παρέπεμπε σε άλλες εποχές (υπήρχαν δρακουλίνια, ποπ κορν, μαλλί της γριάς, γλειφιτζούρια «κοκοράκια», φλιπεράκι, βιντεοκλιπ του ’80 κ.α.). «Υποκινητής» ο εξπέρ των decks Κωνσταντίνος Γεωργίου, χάρη στο όνομα του οποίου το κοινό του Royal ανανεώθηκε και αποκομίσαμε διάφορα κοσμικά ενσταντανέ.

Με φόντο το υπέροχο νεοκλασικό αρχοντικό του Παλαιού Πτωχοκομείου και ανάμεσα στα ψηλά δέντρα και τα πράσινα παρτέρια, πολλοί πατρινοί απόλαυσαν τα δροσερά ποτά του μπαρ και καταχάρηκαν το ρεπερτόριο της ξεχωριστής βραδιάς. O Κωνσταντίνος Γεωργίου επέλεξε και «μιξάρει» όλες τις επιτυχίες μια αξέχαστης δεκαετίας. Με τραγούδια από τις αρχές των 80s όπως το “Enola Gay” των OMD, το “Beat it” του Michael Jackson, το “Save a prayer” των Duran Duran ή το “Against all odds” του Phil Collins, μέχρι τα τέλη εκείνης της εποχής  μετο “The best” της Tina Turner ή το “Like o prayer” της Madonna!

Σε ρυθμούς «ξεσηκωτικούς» με το “I hate my self for loving you” της Joan Jett, το “Money for nothing” των Dire Straits, το “Keep me hanging on” της Kim Wilde ή το “Take on me” των A-ha αλλά και αγαπημένα slow κομμάτια όπως το “Careless whisper” του George Michael ή το “Slave to love” του Bryan Ferry άπαντες ξενύχτησαν για τα καλά και το «πείραμα» της αναπόλησης πέτυχε με το παραπάνω…

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View