Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το πιο επιτυχημένο Summer Camp

Το πιο επιτυχημένο Summer Camp

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το Summer Science Camp 2017

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το Summer Science Camp 2017, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική MENSA, τον Οργανισμό για την αναγνώριση κι ανάπτυξη της ανθρώπινης ευφυΐας, και διεξήχθη για τέταρτη συνεχή χρονιά στις μαγευτικές εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Ρίου.

Επί τρεις εβδομάδες, από τις 19 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου, τα παιδιά ηλικίας 5-14ετών,  που κατέκλυσαν το Camp, βίωσαν μοναδικές εμπειρίες. Πειραματίστηκαν, ανακάλυψαν και ανέπτυξαν τις δεξιότητες τους στα εργαστήρια Ρομοτικής, Engineering, Φυσικής, Βιολογίας, Αστρονομίας και Role playing, ενώ παρακολούθησαν μαθήματα: Ιππασίας, τοξοβολίας (Hellas Archery) και Capoeira (mestre Jason).

Το πρόγραμμα ήταν διαμορφωμένο από ειδικούς εκπαιδευτικούς, έτσι ώστε η κάθε μέρα να αποτελεί μια γοητευτική περιπέτεια.

Την περασμένη Παρασκευή, τελευταία μέρα του Προγράμματος, τις εντυπώσεις κέρδισε το project  “Kids Save Lives” από την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (ΕΕΕΠΦ)  με επικεφαλής τον Γ. Κηπουργό.

Στην επιτυχία του Προγράμματος αξιοσημείωτη ήταν η συμβολή των χορηγών:

MED FRIGO, FASTRAVEL, ΔΟΥΒΡΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ, PRESTO, ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΠΙΝΔΟΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά