Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ξαφνικό πρόβλημα στη μεταγραφή Μανωλά

Ξαφνικό πρόβλημα στη μεταγραφή Μανωλά

Διαφωνία στο νόμισμα καταβολής της πληρωμής

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στη μετακίνηση του Κώστα Μανωλά από την Ρόμα στη Ζενίτ. Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο 26χρονος διεθνής Ελληνας κεντρικός αμυντικός, δεν παρουσιάστηκε στην προγραμματισμένη ώρα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις στη Ρώμη και την Villa Stuart, αφού υπήρξε διαφωνία σχετικά με το νόμισμα που θα πληρωνόταν.

Ο Μανωλάς απαιτεί ευρώ, οι Ρώσοι θέλουν να του δώσουν ρούβλια. Μία λεπτομέρεια, που αναμένεται να ξεπεραστεί, αλλά προς στιγμή καθυστερεί την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Στο χθεσινό ραντεβού του εκπροσώπου του συλλόγου της Αγίας Πετρούπολης, αναπληρωτή αθλητικού διευθυντή της, Ορέστε Τσινκουίνι και ανθρώπων της Ρόμα, συμφωνήθηκε η μετακίνηση του διεθνή Ελληνα αμυντικού, αντί 34 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Ο Μανωλάς αναμένεται πλέον να περάσει από ιατρικές εξετάσεις , για να ανακοινωθεί επίσημα και στη συνέχεια θα πετάξει για την Αυστρία, προκειμένου να συναντήσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και τους νέους συμπαίκτες του, όπου κάνουν προετοιμασία.

Ο Μανωλάς έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων με τέσσερα εκατ. ευρώ ετήσιες αποδοχές, αν και οι Ιταλοί ισχυρίζονται ότι το ποσό αυτό θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.  Να σημειωθεί ότι η Ρόμα, το καλοκαίρι του 2014, για να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό είχε καταβάλει 14 εκατ. ευρώ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Colpo Grosso της τελευταίας στιγμής για τον Μανωλά ετοιμάζει η Τσέλσι


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports