Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πικ νικ στο Area Synest

Πικ νικ στο Area Synest

Ελάτε να ευχηθούμε Καλό μήνα, να γνωρίστε τις σπάνιες ράτσες ζώων και πτηνών του θεματικού πάρκου

Ελάτε να ευχηθούμε Καλό μήνα, να γνωρίστε τις σπάνιες ράτσες ζώων και πτηνών του θεματικού πάρκου Area Synest  και να απολαύστε μαζί τους ένα πικ νικ στη δροσιά των υπαίθριων χώρων μας το Σάββατο 1 Ιουλίου και τη Κυριακή 2 Ιουλίου 2017.

11:00μ.μ. Προσέλευση και είσοδος στο Area Synest

Ξενάγηση στο λαογραφικό μουσείο που φιλοξενεί τον αναπαλαιωμένο καφενέ του χωριού, τα επαγγέλματα που χάθηκαν στον χρόνο καθώς και την ζωή των κατοίκων του χωριού, μέσα από την καθημερινότητά τους.

 

Περιήγηση στις φωλιές των πουλιών και τα σπίτια των ζώων.

Κατά τη διάρκεια της περιήγησης θα έχετε την ευκαιρία να δείτε στο περιβάλλον τους τις εξωτικές ράτσες των περιστεριών, κουνελιών και κοτών μας. Θα μάθετε για τη καταγωγή και την ιστορία τους. Καθώς επίσης θα δείτε τα πανέμορφα παγώνια, τα ήσυχα προβατάκια, τις αεικίνητες πάπιες μας και το σοφό γαϊδουράκι μας, Μένιο.

14:00μ.μ. Αφού γνωριστήκαμε με τα πτηνά και τα ζωάκια μας θα κάνουμε πικ νικ στη φύση. Θα βολευτούμε στις επίγειες φωλιές και θα απολαύσουμε νόστιμο φαγητό σε ειδικά διαμορφωμένα και με αγάπη στολισμένα καλαθάκια κάτω από τον ίσκιο των δέντρων και ανάμεσα στην ομορφιά των αγριολούλουδων.

Μετά το φαγητό μικροί –μεγάλοι θα κάνουμε βόλτα στο υπόλοιπο πάρκο και θα δραστηριοποιηθούμε υφαίνοντας στους αργαλειούς. Στους λάτρεις της φωτογραφίας προτείνουμε να φέρουν μαζί τους τις φωτογραφικές μηχανές τους και όσοι αγαπούν το διάβασμα μην ξεχάσουν το βιβλίο τους, θα έχετε μια υπέροχη ευκαιρία να το απολαύσετε στη φύση.

Κλείστε θέση έως Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017. Παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 6980085090,στο fb Area Synest, στο fb: θεματικό πάρκο Συνεβρού ή στείλτε το email σας στο [email protected] για να σας ενημερώσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά