Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ψηφίστηκε στη Βουλή η τροπολογία για την Παναχαϊκή- Πάνος Σκούτας: ανοίγει ο δρόμος για ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα

Ψηφίστηκε στη Βουλή η τροπολογία για την...

Απρόσκοπτα πλέον οι διαδικασίες για τη νέα ΠΑΕ

Ψηφίστηκε πριν από λίγο από την Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία για την Παναχαϊκή, που είχε καταθέσει ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, στο σχέδιο νόμου για τον αθλητισμό. Με την υπερψήφιση της τροπολογίας οι ιθύνοντες της Παναχαϊκής μπορούν πλέον δρομολογήσουν τις διαδικασίες για την δημιουργία νέας ΠΑΕ.

Το σημείο κλειδί της τροπολογίας που αφορά την Παναχαϊκή- Ψηφίζεται την Τρίτη στη Βουλή-ΦΩΤΟ

 

Ο Αχαιός Πάνος Σκούτας, Διευθυντής του γραφείου του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, που από την πρώτη στιγμή τον περασμένο Σεπτέμβριο ανέλαβε πρωτοβουλίες για τη νομοθετική διευθέτηση του θέματος των χρεών της παλιάς ΠΑΕ Παναχαϊκή, αμέσως μετά την ψήφιση της τροπολογίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Το δίκαιο αίτημα του κόσμου της Παναχαϊκής βρήκε αποδοχή από την κυβέρνηση και έμπρακτη στήριξη από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Έτσι, σήμερα, η δέσμευση μας υλοποιήθηκε στο ακέραιο αφού με την σχετική τροπολογία ολοκληρώθηκε η ρύθμιση χρεών για την ΠΑΕ Παναχαϊκή. Με την απόφαση αυτή κατορθώσαμε να βρεθεί μια λύση, τόσο ώστε να μην χρεωθεί η νέα ΠΑΕ, όσο βέβαια και να μην χαθούν οι οφειλές προς το δημόσιο, κάτι που θα ήταν επί της ουσίας εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου. Μετά από αυτή την ιδιαίτερα θετική εξέλιξη, πιστεύω ακράδαντα ότι η νέα διοίκηση της ομάδας και η «Παναχαϊκή Συμμαχία» θα οδηγήσουν την ομάδα σε ένα νέο και ελπιδοφόρο ξεκίνημα, σε μια νέα εποχή. Η Παναχαϊκή μπορεί και πρέπει να αποτελέσει το κέντρο μιας συλλογικής προσπάθειας και να σηματοδοτήσει την αθλητική ανάπτυξη για όλη την Αχαΐα και την ελληνική περιφέρεια. Εύχομαι καλή δύναμη, γερά θεμέλια και νέες επιτυχίες για την Πάτρα και την Παναχαϊκή".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports