Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Στο Βέλγιο για τη Σιντ Τρούιντεν Χαρίσης και Κίτσιου

Ποδόσφαιρο: Στο Βέλγιο για τη Σιντ Τρούι...

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν σαν δανεικοί για έναν χρόνο

Τρείς απουσίες μετράει από χθες η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, που για λίγες μέρες ακόμα θα συνεχιστεί στην "καυτή" από άποψη θερμοκρασιών Θεσσαλονίκη. Ο δανεισμός του Δημήτρη Χατζηισαϊα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο, είναι επίσημος από τις προηγούμενες μέρες, όπως επίσης και ο δανεισμός των Χαρίση-Κίτσιου, που από χθες βρίσκονται στο Βέλγιο, σήμερα ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Σιντ Τρούιντεν, όπου είδαν τους χώρους της ομάδας και γνώρισαν τους ανθρώπους και το περιβάλλον του βελγικού συλλόγου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα περάσουν από σήμερα ως την Τετάρτη τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και μετά από αυτές θα είναι έτοιμοι και να προπονηθούν με τους νέους τους συμπαίκτες, αλλά και να ανακοινωθεί επίσημα ο δανεισμός τους.

Όπως έχει αναφερθεί, ο Χάρης Χαρίσης και ο Στέλιος Κίτσιου είχαν μπει μέσα στα μπλοκάκια του βελγικού συλλόγου όταν προπονητής της ομάδας ήταν ο Ιβάν Λέκο, βοηθός του Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2015-16, και είχε δει τις δυνατότητες των δύο παικτών, τους οποίους και πρότεινε όσο ήταν στην συγκεκριμένη ομάδα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Ντοριάν Λεβέκ


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports