Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Και με τη «βούλα» Γιακουμάκης στην ΑΕΚ

Και με τη «βούλα» Γιακουμάκης στην ΑΕΚ

Ο νεαρός επιθετικός υπέγραψε στην Ένωση για 5 χρόνια

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Γιώργο Γιακουμάκη. Ο νεαρός επιθετικός που εντυπωσίασε τις τελευταίες δύο σεζόν με τον Πλατανιά, είχε συμφωνήσει από τον περασμένο Δεκέμβριο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση και υπέγραψε συμβόλαιο για 4+1 χρόνια.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2021, με δικαίωμα της ΑΕΚ για επέκταση για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης, γεννημένος στις 9 Δεκεμβρίου 1994 (22 ετών) στο Ηράκλειο της Κρήτης, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις Ακαδημίες του Ατσαλένιου και το 2012 υπέγραψε στον Πλατανιά με τον οποίο αγωνίστηκε μέχρι πρότινος, με μοναδική διακοπή τον εξάμηνο δανεισμό του στην Επισκοπή τον Ιανουάριο του 2014.

Στο πρωτάθλημα, που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πλατανιά σε 26 αγώνες με απολογισμό 11 γκολ και μία ασίστ και ήταν ο πρώτος Ελληνας σκόρερ της Super League. Σε 59 συνολικά αγώνες του στην πρώτη κατηγορία έχει πετύχει 14 γκολ.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων.

Γιώργο, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΚ: Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Έλντερ Λόπες


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports