Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 26 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 26 Ιουνίου

Ζώδια

  • 26/06/2017

Κριός

Το ωραίο τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα βοηθά αυτές τις μέρες να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας, ενώ βοηθά και στο αίσιο κλείσιμο κύκλων και θεμάτων. Επίσης εύνοια προσφέρει σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων – κάτι προχωρά εύκολα και καλά, ενώ οι δικοί σας σάς υποστηρίζουν. Δυναμώνει και ανακουφίζει ακόμα την ψυχολογία σας.

Ταύρος

Η θετική όψη Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα εκπληρώνει κάποιες προσδοκίες και σχέδιά σας αυτές τις μέρες, ενώ τα πράγματα ρέουν πιο εύκολα. Επίσης βοηθά στο να γίνουν επιτυχημένες επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες. Ακόμα, βοηθά θέματα επικοινωνίας, μάθησης, εξετάσεων. Ωραίες βόλτες, ταξιδάκια και στιγμές με τις παρέες σας. Τόνωση νοητική.

Δίδυμοι

Μια όψη αρκετά καλή για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα σάς βοηθά αυτές τις μέρες να διεκδικήσετε με επιτυχία κάποια χρήματα, ή να ανοίξετε νέες πηγές εσόδων, ενώ άτομα εξουσίας λειτουργούν σωτήρια. Ίσως εκπληρώνετε ένα επαγγελματικό όνειρο, και κάνετε κάποιες αγορές που θέλατε.

Καρκίνος

Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα ωραία όψη με τον ονειρικό Ποσειδώνα, η οποία αυτές τις μέρες σάς βοηθά να εκπληρώσετε στόχους και όνειρά σας, να κάνετε ίσως ένα ξεκίνημα που οραματιζόσασταν, ενώ ανοίγουν δρόμοι στη ζωή σας. Επιτυχημένες πρωτοβουλίες. Πραγματοποίηση ονείρων και σε ταξίδια και σπουδές.

Λέων

Τονώνει την ψυχολογία σας αυτές τις μέρες η θετική όψη Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ σας ωθεί να κλείσετε κάποια θέματα και κύκλους και να απελευθερωθείτε. Παράλληλα, προσφέρει μια σωτηρία οικονομική, ίσως ο σύντροφος, κάποιοι συνεργάτες ή κοντινοί σας σάς βγάζουν από δύσκολη θέση, ή μπορεί να κάνετε καλές ρυθμίσεις. Ωραία ερωτική ζωή επίσης.

Παρθένος

Σήμερα κορυφώνεται μια θετική όψη, το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, το οποίο βοηθά να κινηθούν γρήγορα κι επιτυχημένα κάποια σχέδιά σας. Τα πράγματα ρέουν και προχωρούν στις σχέσεις και τις συνεργασίες, ενώ μπορεί ο σύντροφος ή οι συνεργάτες να σας σώζουν με κάποιο τρόπο. Οι φίλοι επίσης λειτουργούν ενθαρρυντικά. Εύνοια σε ομαδικές δραστηριότητες.

Ζυγός

Σωτήριες κινήσεις στα επαγγελματικά αλλά και σε θέματα υγείας και διατροφής είναι πιθανές αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ ευνοεί τα ξεκινήματα και τις πρωτοβουλίες – η δράση σας τώρα έχει ένστικτο κι επιτυγχάνετε τους στόχους σας. Διεκδικήστε περισσότερα πράγματα, στείλτε βιογραφικά. Άτομα εξουσίας λειτουργούν ενισχυτικά.

Σκορπιός

Επίτευξη στόχων και εύνοια σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών, διδασκαλίας και συγγραφής αυτές τις μέρες με το θετικό τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα – παίρνετε επιτυχημένες πρωτοβουλίες. Ίσως με ένστικτο προχωράτε σε κάποια ανοίγματα. Δημιουργικότητα. Εκπληρώνει κάποια οράματα και προσδοκίες. Μια όψη που φέρνει πολύ ρομαντισμό κι ερωτικές επιτυχίες επίσης.

Τοξότης

Αυτές τις μέρες με το θετικό τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα φαίνεται να πετυχαίνετε κάποιους στόχους σε θέματα οικονομικά, να κάνετε καλές διεκδικήσεις και ρυθμίσεις, ενώ ευνοεί και ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων – ίσως οι δικοί σας σάς σώζουν κάπως. Μια επιρροή που επίσης τονώνει και ανακουφίζει την ψυχολογία σας.

Αιγόκερως

Σε πετυχημένες διεκδικήσεις και ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες σάς ωθεί αυτές τις μέρες το θετικό τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ ευνοεί και τις συμφωνίες. Ο σύντροφος, οι συνεργάτες ή οι συγγενείς παίζουν ενισχυτικό ή και σωτήριο ρόλο. Μεγαλύτερη δύναμη και υγεία νοητική. Όμορφες βόλτες, ταξιδάκια, γνωριμίες, συναντήσεις.

Υδροχόος

Έσοδα που σας σώζουν έρχονται αυτές τις μέρες με το θετικό τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή που πιθανόν να φέρνει και την εκπλήρωση ενός ονείρου που αφορά κάποια αγορά. Επίσης σάς βοηθά να κάνετε επιτυχημένες κινήσεις και πρωτοβουλίες στη δουλειά αλλά και σε θέματα υγείας/διατροφής – ευνοεί τα ξεκινήματα.

Ιχθύες

Άμεσα σάς ευνοεί το ευεργετικό τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο αυτές τις μέρες σάς βοηθά να κινηθείτε με ένστικτο και να δράσετε με επιτυχία σε θέματα προσωπικά κι ερωτικά. Ευνοεί τα ξεκινήματα και τις πρωτοβουλίες. Αυξάνει την δημιουργικότητα και τον ρομαντισμό. Όμορφες στιγμές έρωτα και διασκέδασης. Εκπλήρωση ονείρων.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being