Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εντυπωσίασε ο Bo στο X Factor - Εμφανίστηκε πολύ αδυνατισμένος φορώντας σιέλ κοστούμι

Εντυπωσίασε ο Bo στο X Factor - Εμφανίστ...

Τραγούδησε μαζί με τις Χριστίνα Σάλτη και Γεωργία Βρανά

Πραγματικά άλλος άνθρωπος ήταν ο γνωστός Έλληνας ράπερ Bo που εμφανίστηκε ως γκεστ στο live show X Factor στο κανάλι του Σκάι την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2107 το βράδυ.

Ο Bo που επέστρεψε από το Survivor και τον Άγιο Δομήνικο το πρωί της περασμένης Δευτέρας, ήταν εμφανώς αδυνατισμένος. Μάλιστα ο παρουσιαστής Σάκης Ρουβάς που φορούσε κοστούμι σε ροζ απόχρωση, του είπε με χιούμορ, «καλά Μπο τι νούμερο σακάκι φοράς τώρα 48»!

Ο Bo φορώντας μπλε ανοικτό κοστούμι και κόκκινα αθλητικά παπούτσια, ήταν ιδιαίτερα κομψός και τραγούδησε μαζί με τη Χριστίνα Σάλτη αλλά και τη Γεωργία Βρανά.

Μάλιστα όσο έλεγε το κομμάτι «Μόνο εσύ» μαζί με την Γεωργία Βρανά, ήδη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία, πίσω στο video wall έπαιζε το βίντεο κλιπ όπου ο Bo ήταν αγνώριστος μιας και είχε γυριστεί όταν ο τραγουδιστής ήταν ακόμα στην Ελλάδα και ήταν 30 κιλά βαρύτερος.

Το κοινό που ήταν στο σώου, τον αποθέωσε κι όπως ο ίδιος είπε, αφότου επέστρεψε από τον Άγιο Δομήνικο, δεν έχει προλάβει να ξεκουραστεί ενώ ετοιμάζει και μία περιοδεία ανά την Ελλάδα για συναυλίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight