Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΟΝ ΗΣΑΙΑ ΧΟΡΕΨΕ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΧΟΡΟΥ ΕΦΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΩΣΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΗ, Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ

ΤΟΝ ΗΣΑΙΑ ΧΟΡΕΨΕ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΘ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μπαλαρίνες κι ένστολοι

Στον Ιερό Ναό Παντοκράτορα τελέστηκε ο γάμος της συμπολίτισσας καθηγήτριας χορού Εφης Σταματοπούλου και του αγαπημένου της Κώστα Μικρούλη, αστυνομικού με έδρα την Αθήνα. Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με όλο το δυναμικό της Σχολής Χορού Ελευθερίας Τσαφούλια αλλά και πολλών αξιωματικών της αστυνομίας να δίνουν τις θερμότερες ευχές τους στο ζευγάρι.

Η νύφη εντυπωσίασε με νυφική τουαλέτα Pronovias βασισμένη στον trendy κι αισθησιακό συνδυασμό λευκής δαντέλας πάνω σε μπεζ τούλι. Τον περίτεχνο, χαμηλό κότσο της επιμελήθηκε η Εύη Σκόνδρα (κομμωτήριο The art of hair), το απαλό, μεταλιζέ μακιγιάζ η Ελισάβετ Κώτση ενώ τα γεμάτα κρύσταλλα πέδιλά της ήταν από το Classico. Η έξοδος των νιόπαντρων μετά τον Ησαία συνδυάστηκε με λευκά μπαλόνια που «πέταξαν» θεαματικά στον ουρανό.

Ο στολισμός στην εκκλησία και στο δείπνο που ακολούθησε στο κτήμα Διαμαντή ήταν του ανθοπωλείου Ανεμώνη. Την όλη διοργάνωση είχε αναλάβει η Αγγελική Παπανδρικοπούλου (aggeliki event).

Στο κτήμα Διαμαντή πέρα από γευστικό φαγητό στις λευκές γαμήλιες ροτόντες, προσφέρθηκαν γλυκίσματα του ζαχαροπλαστείου Caravel και παρουσιάστηκε μια χορογραφία της νύφης από μαθητές της σχολής. Η βραδιά κατέληξε σε χορό των καλεσμένων με τους νεόνυμφους στο επίκεντρο σε μεγάλα κέφια. Η μουσική και  φωτισμός ήταν του Χρήστου Μπερδέ (celebrate professional sound and light). Δείτε στιγμιότυπα.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΕΥΕ WED-ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΛΗΡΑΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View