Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 13 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 13 Ιουνίου

Ζώδια

Κριός

Η τυχερή όψη Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα φέρνει αυτές τις μέρες κάποια καλά νέα στη ζωή σας, αλλά και ευχάριστες συναντήσεις, καλές γνωριμίες, όπως επίσης και καλές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Συμφωνίες φαίνεται να προχωρούν. Επίσης ευνοεί θέματα μάθησης, εξετάσεων, αλλά και επικοινωνίας και μετακινήσεων. Εύνοια από συγγενείς, συνεργάτες, σύντροφο.

Ταύρος

Πολύ ευνοϊκή για τα οικονομικά και τα εργασιακά σας η τυχερή όψη Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία κάτι ανοίγει στον επαγγελματικό χώρο, φέρνει επιτυχίες, δημοφιλία, αλλά και καλύτερα έσοδα ή άλλες οικονομικές διευκολύνσεις. Ωραίες αγορές επίσης. Εύνοια σε πωλήσεις. Ακόμα, ευνοεί θέματα υγείας και διατροφής – ίσως παίρνετε κάποια καλά νέα.

Δίδυμοι

Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα ένα τυχερό τρίγωνο με τον Δία, το οποίο αυτές τις μέρες φέρνει ευτυχείς εξελίξεις σε προσωπικά θέματα και στόχους, αλλά και στα ερωτικά. Καλά νέα. Επίσης επιτυχίες πιθανές των παιδιών. Ευνοεί τα ξεκινήματα, τις συμφωνίες και τα επιχειρηματικά και δημιουργικά project.

Καρκίνος

Ανοίγει αρκετά την ψυχολογία σας η ευεργετική όψη Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ φέρνει και θετικές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Μια επιρροή που επίσης αυτές τις μέρες μπορεί να φέρνει γόνιμες παρασκηνιακές επαφές και γνωριμίες – κάτι καλό κυοφορείται. Καλή όψη για θέματα πνευματικότητας, τέχνης και φιλανθρωπίας.

Λέων

Ευχάριστα νέα φέρνει αυτές τις μέρες η θετική όψη Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, όπως επίσης και ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες. Επιτυχημένες συμφωνίες, γόνιμες συζητήσεις, εξέλιξη σε σχέδια. Ευνοεί ιδιαίτερα τη δικτύωση και τη συμμετοχή σας σε ομάδες και συλλόγους, αλλά και τη διαδικτυακή σας ζωή. Ευεργεσία από φίλους, συμμαθητές και συγγενείς.

Παρθένος

Σήμερα κορυφώνεται μια τυχερή όψη, το τρίγωνο Ερμή-Δία, το οποίο αυτές τις μέρες φέρνει επιτυχημένες επαφές και συμφωνίες στα επαγγελματικά, καλές γνωριμίες, όπως επίσης και βελτίωση στα έσοδα ή ευνοϊκές οικονομικές συμφωνίες – κάτι ανοίγει για το μέλλον. Μπορείτε να πλησιάσετε άτομα εξουσίας, να επικοινωνήσετε ή να στείλετε βιογραφικά – ευνοείστε τώρα.

Ζυγός

Ενεργοποιείται ο τυχερός Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας αυτές τις μέρες με το ευνοϊκό τρίγωνό του με τον Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, κι έτσι ίσως μαθαίνετε κάποια καλά νέα, κάτι ανοίγει στη ζωή σας, ή έχετε επιτυχίες προσωπικές, σε σπουδές, νομικά ή άλλα θέματα. Προσφέρει αισιοδοξία και γνώσεις. Ευκαιρίες για ταξίδια. Καλές γνωριμίες.

Σκορπιός

Ευνοϊκές οικονομικές συμφωνίες και ρυθμίσεις ή επενδύσεις φέρνει αυτές τις μέρες το ευεργετικό τρίγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα. Ευνοεί ακόμα θέματα κληρονομικά, δανείων, διατροφής, κλπ. Μια όψη που επίσης ανοίγει την ψυχολογία σας, ίσως μαθαίνετε κιόλας πράγματα που σας ξεμπλοκάρουν και σας απελευθερώνουν. Πιθανόν να καρποφορούν κάποιοι κόποι σας.

Τοξότης

Ευτυχείς συναντήσεις κι εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες φέρνει αυτές τις μέρες το τυχερό τρίγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ δεν αποκλείονται και ενθουσιώδεις γνωριμίες. Φίλοι, γνωστοί, συνεργάτες ή ο σύντροφος λειτουργούν ευεργετικά. Μια πολύ καλή όψη για την κοινωνική σας ζωή γενικά. Παράλληλα, εξελίσσονται καλά κάποια σχέδιά σας.

Αιγόκερως

Μια όψη αρκετά καλή για τα επαγγελματικά σας, το τρίγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει αυτές τις μέρες καλές εξελίξεις και νέα, όπως επίσης και δημοφιλία. Μπορείτε να προχωρήσετε σε ανοίγματα, ενώ είναι πιθανές και καλές συμφωνίες. Η επιρροή αυτή επίσης ευνοεί θέματα υγείας/διατροφής, και οργάνωσης της πρακτικής σας ζωής.

Υδροχόος

Αισιοδοξία, γνώσεις, χιούμορ και καλά νέα φέρνει στη ζωή σας αυτές τις μέρες η τυχερή όψη Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ είναι πιθανές κι επιτυχίες σε θέματα ερωτικά, σπουδών και νομικών. Ίσως προχωράτε σε κάποια ανοίγματα. Επίσης ευνοεί τις συμφωνίες και τις συζητήσεις γύρω από επιχειρηματικά και δημιουργικά project.

Ιχθύες

Κάνει πιο θετικά τα συναισθήματα αυτές τις μέρες η ευνοϊκή όψη Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ ίσως μαθαίνετε πράγματα και έχετε συνειδητοποιήσεις που σας απελευθερώνουν. Μια όψη που επίσης ευνοεί θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων και οικονομικών – πιθανόν να λαμβάνετε καλά νέα ή να προχωράτε σε επιτυχημένες συμφωνίες και ρυθμίσεις.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being