Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατρινός καταγγέλλει ότι επιτέθηκαν με πιστόλι σε σκυλιά κι απείλησαν τον ίδιο

Πατρινός καταγγέλλει ότι επιτέθηκαν με π...

Στην περιοχή του Γηροκομειού

Η αγανάκτηση του δημότη Πατρέων Κίμωνα Κομματά έφθασε στο απόγειό της και αναζητεί συνάντηση με το Δήμαρχο Πατρέων Κ. Πελετίδη, για να του εκθέσει το πρόβλημά του. Διαμένει στην περιοχή Γηροκομειού, Αγ. Τρύφωνος 13, εύσωμα σκυλιά τον πιλατεύουν καθημερινά για ένα πιάτο φαΐ. Παράλληλα θεωρώντας ότι ο χώρος έξω από τον φράκτη του  είναι δικός τους απαγορεύουν το πέρασμα  πολιτών που θέλουν να πάνε στα σπίτια τους.

Είναι τέτοια η διαμαρτυρία κάποιων, που πιστεύουν ότι είναι δικά του, που μέχρι πιστόλι έβγαλε περαστικός και έριξε στα σκυλιά, τραυματίζοντας ένα, ενώ απείλησε και τον ίδιο! Κατήγγειλε το γεγονός στην ΕΛΑΣ, αλλά λύση δεν βρήκε αφού για την λειτουργία κυνοκομείου στην Πάτρα, υπεύθυνος είναι ο Δήμος Πατρέων, αλλά δυστυχώς ακόμη είναι στα υπόψιν, εάν και εφόσον συμφωνήσουν οι τρείς δήμοι της περιοχής για να διαθέσουν κάποιο χώρο γι’ αυτό.

Και μέχρι τότε τα αδέσποτα θα κυκλοφορούν, οι αγανακτισμένοι θα αυξάνονται και ενίοτε οι οπλισμένοι θα δρουν.

Και ο 85χρονος Κίμωνας Κομματάς, θα αποτελεί το αντικείμενο σκαιοτάτης συμπεριφοράς από ανάγωγους. Μπορεί να συμβάλει στην εξάλειψη της κατάστασης αυτής ο Κ. Πελετίδης  δήμαρχος Πατρέων. Το νομικό πλαίσιο υπάρχει. Τα υπόλοιπα μπορεί να βρεθούν!

 

ΠΗΓΗ: gzmosxos.blogspot.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις