Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ξιφασκία: Στις "16" αποκλείστηκαν Γκουντούρα - Γεωργιάδου

Ξιφασκία: Στις "16" αποκλείστη...

Με δύο πολύ καλά πλασαρίσματα ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Με δύο πολύ καλά πλασαρίσματα ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ξιφασκίας που διεξάγεται στην Γεωργία. Η Δώρα Γκουντούρα και η Δέσποινα Γεωργιάδου μπήκαν στο γύρο των «16».

Παράλληλα η Ελλάδα πανηγύρισε ακόμη δύο προκρίσεις στο κεντρικό ταμπλό με τον Νίκο Κοντοχριστόπουλο και την Μαρίνα Παΐζη.

Στη Σπάθη Γυναικών η Δώρα Γκουντούρα κατέλαβε την 23η θέση. Από τον όμιλο προκρίθηκε με 4 νίκες και δύο ήττες. Στο γύρο των «64» είχε bye και στις «32» μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα επικράτησε με 15-14 της Πούντα (Πολωνία). Στις «16» αντιμετώπισε την Πασκού (Ρουμανία) και ηττήθηκε με 15-4.

Η Δέσποινα Γεωργιάδου κατέλαβε την 24η θέση. Στον όμιλο προκρίθηκε με 4 νίκες και 2 ήττες. . Στις 32 κέρδισε την Μπαζένοβα (Ρωσία) 15-10 , αλλά στη συνέχεια έχασε με 15-13 από την αξιόλογη Γερμανίδα Λίμπαχ.

Η Μαρίνα Παΐζη κατέλαβε την 40η θέση. Από τον όμιλο προκρίθηκε με δύο νίκες και 4 ήττες. Στο πρώτο νοκ άουτ αντιμετώπισε την Ζαχόνι (Ουγγαρία) και έχασε με 15-9.

Στο Ξίφος Ασκήσεως Ανδρών ο Νίκος Κοντοχριστόπουλος ήρθε 33ος. Από τον όμιλο πέρασε με 4 νίκες και δύο ήττες. Στους «64» αντιμετώπισε τον Προκαράου και ηττήθηκε με οριακή διαφορά 15-14.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξιφασκία με αμαξίδιο: Χάλκινο μετάλλιο ο Ντούνης


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports