Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

CATAMARAN: ΔΙΗΜΕΡΟ OPENING 10-11/6 ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ DJs ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΑΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΓΑΡΗΣ

CATAMARAN: ΔΙΗΜΕΡΟ OPENING 10-11/6 ΜΕ ΓΝ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Λιάζομαι και χορεύω δίπλα στο κύμα

Στην αφετηρία αυτό το σαββατοκύριακο το αγαπημένο παραλιακό beach bar Catamaran στην Παναγοπούλα, όπου το πράσινο των πεύκων, το γαλάζιο της θάλασσας και τα ροζέ του μαγευτικού ηλιοβασιλέματος βασιλεύουν. Το κατάλευκο νεανικό στέκι με την ανάλαφρη ατμόσφαιρα καλοκαιρινών διακοπών ανοίγει τη σαιζόν με summer dance ρυθμούς φιλοξενώντας το Σάββατο από τις 3 το μεσημέρι και ως το βράδυ το γνωστό dj του Kiss Fm, Kostas Bourdopoulos ενώ αύριο Κυριακή θα απολαύσουμε στα decks τον ανερχόμενο Thodoros Xoulos.

Καινούρια αναπαυτικά πουφ έχουν τοποθετηθεί δίπλα στο κύμα ως lounge deco στοιχείο,  ενώ άφθονα κοκτέιλ, ποτά, κρασί, μπύρες μαζί με ελαφριές σαλάτες και grill πιάτα του σεφ Μιχάλη Μπάση προσφέρονται στο μενού. Όπως μάθαμε, ο οικοδεσπότης Βασίλης Λάγαρης έχει ετοιμάσει ολόκληρο πρόγραμμα για να μην κάτσουμε ποτέ σπίτι το φετινό καλοκαίρι: Το επόμενο Σάββατο 17 Ιουνίου θα εμφανιστεί στο Catamaran το συγκρότημα Alcatrash που είχε καταχειροκροτηθεί στον ίδιο χώρο πέρυσι ενώ στις 25 του μηνός, ημέρα Κυριακή, θα διοργανώσει πάρτι για τους πολυάριθμούς φίλους του το Golden Tennis Club του Κώστα Σπανού. Η συνεργασία με το Χάρη Παναγόπουλο (Harris the Events) θα συνεχιστεί οπότε περιμένουμε διάφορες διαδοχικές εκρηκτικές live στιγμές που θα ξεσηκώσουν το χορευτικό μας πάθος. Το ωράριο παραμένει σταθερά προσανατολισμένο στο δειλινό, αφού  η τοποθεσία είναι μοναδική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View