Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Αν ανακάμψει η χώρα, βλέπουμε.. για επενδύσεις - Με τουριστικά προωθητικά εργαλεία για τη Δυτική Ελλάδα η επίσκεψη του πρόεδρου του ΣΕΤΕ - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Αν ανακάμψει η χώρα, βλέπουμε.. γ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τι είπε στο thebest.gr

Στην Αχαϊκή πρωτεύουσα βρέθηκε την Πέμπτη ο νεος πρόεδρος του  Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Γιάννης Ρέτσος. Ο κ. Ρέτσος είχε επαφές και συμμετείχε σε σύσκεψη στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ενώ παρέστη και σε κλειστή συνάντηση με τοπικούς τουριστικούς φορείς της περιοχής σε γνωστό ξενοδοχείο του Ρίου...

Νωρίτερα ο κ. Ρέτσος είχε συνάντηση συζήτηση με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και στη συνέχεια σύσκεψη σχετικά με την τουριστική προβολή, της Δυτικής Ελλάδας στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Κατα τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου έγινε προβολή οπτικού υλικού ενώ παρουσιάστηκαν και τεχνικά εργαλεία προώθησης του τουριστικού προϊόντος.

Ο κ. Ρέτσος αναφέρθηκε και στις δυνατότητες προσέλκυσης επενδύσεων στο χώρο του τουρισμού κάτι που όμως σύμφωνα με τον ίδιο προϋποθέτει να ανακάμψει οικονομικά η χώρα και να είναι υγιές το έδαφος για επενδύσεις.

Η σύσκεψη της Πέμπτης στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ήλθε να προσθέσει στον σχεδιασμό και την στρατηγική που έτσι και αλλιώς έχει η περιφέρεια για τον τουρισμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις