Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

«ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ» Η ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ: Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΙΡΙΝΑ ΣΑΙΚ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΣΤΕΛ

«ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ» Η ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ: Η ΕΠ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ρωσικός… πύραυλος στη γαλλική Ριβιέρα

Αδιάκοπα και ακαταμάχητα τα στιγμιότυπα από το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών. Τα τελευταία 24ωρα οι φωτογράφοι είχαν να καταγράψουν την πρώτη επίσημη red carpet παρουσία της 31χρονης πανέμορφης ρωσίδας καλλονής Ιρίνα Σάικ μετά τη γέννηση της κόρης της αλλά και μια σειρά φορεμάτων σε απόλυτα ρομαντικό, εαρινό mood βασισμένων στην γλυκιά παστέλ χρωματική παλέτα.

Η Ιρίνα Σάικ κατέφθασε με αφορμή τον επετειακό εορτασμό των 70 χρόνων του φεστιβάλ και την πρεμιέρα του θρίλερ The Beguiled της Σοφία Κόπολα και ήταν πραγματικά εκθαμβωτική. Με τη «γήινη», απόλυτα θηλυκή σιλουέτα της και τον φυσικό αισθησιασμό που αποπνέει αβίαστα,  κατέκτησε τα περισσότερα φλας. Τα media υπογράμμισαν το πόσο γρήγορα ξαναβρήκε τη φόρμα της αφού έγινε μητέρα μόλις δυο μήνες πριν χάρη στον έρωτά της με το χολιγουντιανό σούπερ σταρ Μπράντλει Κούπερ. Η εγκυμοσύνη της είχε φανεί στην πασαρέλα Victorias Secret και έκτοτε το τοπ μόντελ δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις ώσπου να ανακοινωθεί η απόκτηση του μωρού.

Συγκεκριμένα περπάτησε πολύ χαμογελαστή με κίτρινη, ολοκέντητη και ημιδιάφανη τουαλέτα Atelier Versace, με πολύ προκλητικό ντεκολτέ αλλά και με μαύρη δημιουργία του οίκου Balmain με ζώνη-κορσέ και λαμπερές γραμμώσεις, η οποία επίσης ήταν γεμάτη διαφάνειες. Μαύρο αιλάινερ και ροζέ τόνοι στα χείλη κυριαρχούσαν στο μακιγιάζ της. Συνόδευε με άλλες συναδέλφους της το σχεδιαστή Ολιβιέ Ρουστέιν.

Οι παστέλ αποχρώσεις δέσποσαν στις τελευταίες ωραιότερες περιβολές των σταρ. Η μικρούλα Ελ Φάνινγκ φόρεσε τους περισσότερους «ζαχαρένιους» τόνους: απαλό κίτρινο με βεραμάν Prada, ροζ γεμάτο λουλούδια Dior και λιλά τούλια Rodarte. Η Κριστίν Σκοτ Τόμας εθεάθη με ροδακινί μουσελίνα Dior, η Σάλμα Χάγιεκ επέλεξε γαλάζιο Gucci με κρυστάλλινο διακοσμο, η Ούμα Θέρμαν ροζ με φτερά της Prada, η Ζιλιέτ Μπινός γαλάζιο Armani και η Σάρα Σαμπάιο ασημί-σιέλ Elie Saab. Σας διαλέξαμε φωτογραφφίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View