Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη στον τελικό κυπέλλου

Πόλο: Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη στον τε...

Επικράτησαν του ΠΑΟΚ και του Εθνικού, αντίστοιχα

Όπως ήταν αναμενόμενο Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους «ερυθρόλευκους» του Χριστόδουλου Κολόμβου να το κάνουν για πέμπτη συνεχή χρονιά. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 14-4 τον ΠΑΟΚ του επίσης Πατρινού Φίλιππου Καραμπέτσου στο φάιναλ φορ του θεσμού και σήμερα (18:00) θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο για 19η φορά στην ιστορία του.

Μελανό σημείο του αγώνα για τον Θοδωρή Βλάχο ήταν ο τραυματισμός του Γιάννη Φουντούλη, που αποχώρησε στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου με πρόβλημα στον προσαγωγό.

Η αγωνία για την κατάσταση του πρώτου σκόρερ των Πειραιωτών είναι προφανής, όχι τόσο για τον αυριανό τελικό, όσο για τοφάιναλ - 6 του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στη Βουδαπέστη.

Εύκολη πρόκριση είχαμε και για την Βουλιαγμένη, η οποία επιβλήθηκε πολύ εύκολα του ελλιπέστατου Εθνικού με 14-5 στο χρονικά πρώτο ημιτελικό κι απέναντι στον Ολυμπιακό, που είναι το φαβορί, θα διεκδικήσει τον τέταρτο τίτλο της ιστορίας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Αήττητος πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports