Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ: Η ΠΙΟ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΗ ΚΑΙ TRENDY ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΣΛΟ- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ

ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ: Η ΠΙΟ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΗ ΚΑΙ TREND...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ιταλική ή ελληνική μόδα;

Σύρραξη 35 «γαλαζοαίματων» της Ευρώπης στο Οσλο, Τρίτη και Τετάρτη για την επέτειο των 80 χρόνων του βασιλικού ζεύγους της Νορβηγίας, δηλαδή τα γενέθλια του βασιλιά Χάραλντ και της βασίλισσας Σόνια. Εκεί συναντήθηκαν οι βασιλικές οικογένειες Σουηδίας και Ολλανδίας, τα βασιλικά ζεύγη της Ισπανίας και του Βελγίου, δούκες του Λουξεμβούργου και ο Αλβέρτος του Μονακό, η κόμισσα του Εσσεξ αλλά και η πρώην βασιλική φαμίλια της Ελλάδας, Αννα –Μαρία, Παύλος και Μαρί Σαντάλ, Νικόλαος και Τατιάνα, με τη Μαρί Σαντάλ να κλέβει όπως πάντα την παράσταση με την ενημερωμένη trendy και υπέρκοψη γκαρνταρόμπα της.

Οι διήμεροι εορτασμοί πραγματοποιήθηκαν στο Παλάτι και την Οπερα του Οσλο με τα διεθνή media να καταγράφουν αναλυτικά όλες τις επίσημες αφίξεις.

«Μέσα σε κάθε ηλικιωμένο άνθρωπο, κρύβεται ένας νέος που αναρρωτέται τι του έχει συμβεί. Είμαστε όλοι μαζί εδώ με αίσθημα ευγνωμοσύνης για το δώρο της ζωής. Κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για να κάνουμε το καλό» είπε ο βασιλιάς στην ομιλία του.

Το ντύσιμο της Μαρί Σαντάλ εγκωμιάστηκε από όλα τα ευρωπαικά ΜΜΕ με το Harpers Bazaar να την παρουσιάζει ως κορυφαία παρουσία. Ηταν η τρίτη της εμφάνιση στο δείπνο γενεθλίων (μετά από μια πρωινή θαλασσινή περιήγηση και το χαιρετισμό στο μπαλκόνι του παλατιού) με χαρακτηριστικό μάξι φόρεμα Valentino σε ροζ και φούξια τόνους, γεμάτο διαφάνειες, τούλι, γραμμική δαντέλα και βολάν.

Η πολύ όμορφη Τατιάνα Μπλάτνικ φόρεσε μια λευκή τουαλέτα της αγαπημένης της ελληνίδας σχεδιάστριας  Celia Kritharioti που έμοιαζε με νυφικό, με κεντημένο τούλι στο ντεκολτέ. Kατά την άποψή μας της πήγαινε πολύ καλύτερα η πιο δωρική πράσινη τουαλέτα με το μονόπαντο ώμο, που φόρεσε νωρίτερα στο παλάτι με την υπογραφή της ίδιας δημιουργού.

Γενικότερα όμως κρίθηκε μοντέρνα η εμφάνιση κι άλλων κυριών, που έδειξαν ενημερωμένες ενδυματολογικά για τα δεδομένα των βασιλικών κύκλων. Η Mαίρη,  πριγκίπισσα της Δανίας έδωσε το παρών με Erdem, η Bικτόρια της Σουηδίας με Acne και η  πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας με Alexis.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View