Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΕΜΜΑ ΓΟΥΟΤΣΟΝ: ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ MTV ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΕΜΜΑ ΓΟΥΟΤΣΟΝ: ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΩ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το πρώτο «άφυλο» βραβείο ερμηνείας

Η νεαρή βρετανίδα σταρ Εμμα Γουότσον, που αγαπήσαμε στις ταινίες του Χάρι Πότερ και τώρα βρίσκεται στο απόγειο της δημοτικότητάς της χάρη στο παραμυθένιο φιλμ «Η ωραία και το τέρας» ήταν πραγματικά η …ωραία του χορού στα καθιερωμένα MTV Movie Awards την Κυριακή το βράδυ στο Shrine Auditorium του Λος Αντζελες. Και αυτό, όχι μόνο γιατί η ταινία αναδείχθηκε η καλύτερη και η πιο αγαπημένη του κοινού, με τη  Γουότσον να αποσπά επιπλέον τη διάκριση της καλύτερης πρωταγωνίστριας. Για πρώτη φορά στην ιστορία, η κατηγορία των κoρυφαίων υποκριτικών επιδόσεων είχε άνδρες και γυναίκες μαζί, καταργώντας τον ερμηνευτικό διαχωρισμό των φύλων, γεγονός που σχολίασε σε εμπνευσμένο λογίδριο η σταρ φορώντας το πιο ιδιαίτερο φόρεμα της τελετής.

Η Γουότσον εμφανίστηκε σχεδόν άβαφη, με ένα ασύμμετρο μαύρο και ασημί φόρεμα του «εναλλακτικού» αυστραλέζικου label ΚΙΤΧ επισκιάζοντας τις υπόλοιπες γυναικείες παρουσίες. Όπως φάνηκε άλλωστε το κοινό επιβράβευσε πανηγυρικά την επιλογή της να υποδυθεί τη «Μπελ» ως φεμινίστρια και να αρνηθεί να φορέσει κορσέ. Τα διεθνή media υποδέχθηκαν το λόγο της για ισότητα μεταξύ των φύλων στην τέχνη εγκωμιαστικά αναφέροντας πως «έγραψε ιστορία» με τη βράβευση και την ομιλία της.

Στο red carpet παρελασαν βέβαια και άλλες διασημότητες όπως η Κάρα Ντελεβίν με ξυρισμένο κεφάλι και μίνι Saint Laurent, η tv star Αλισον Γουίλιαμς με παγιέτες Galli Lahan, η Γιάρα Σαχίντι με Gucci, η τραγουδίστρια Χέιλι Στάνφιλντ με cut off μίνι Fausto Puglisi, η Ζεντάγια με κεντημένη δαντέλα Zuhair Murad, όπως η παρουσία της Γουότσον ήταν καθηλωτική.

Θυμίζουμε πως η 27χρονη βρετανίδα πρωταγωνίστρια Εμμα Γουότσον είχε ενισχύσει δυναμικά την promo εκστρατεία της ταινίας «Η ωραία και το τέρας», αφού η πλευρά της τολμηρής φεμινίστριας και ακτιβίστριας αλλά και η πολύκροτη αποκαλυπτική της φωτογράφιση στο περιοδικό Vanity Fair ανέδειξαν  μια «Μπελ» επαναστάτρια, που δεν χειραγωγείται αλλά διαφεντεύει το τέρας.

Κόρη μεγαλοδικηγόρων, η Γουότσον γεννήθηκε στο Παρίσι όπου και έμεινε ως τα πέντε της χρόνια. Στα δώδεκα χρόνια της εισέβαλε ορμητικά στο σινεμά και στα φιλμ «φαινόμενα» του Harry Potter για να ακολουθήσουν οι πρώτες πόζες για την Τeen Vogue ως μοντέλο. Σήμερα, με μπάτσελορ αγγλικής φιλολογίας, έχει στεφθεί μούσα της Burberry και της Lancome και βραβευτεί για το στυλ της στα British Fashion Awards, ενώ ταυτόχρονα είναι πρέσβειρα οργάνωσης για την ισότητα των φίλων «μοιράζοντας» δηλώσεις υπέρ των γυναικών.

Στην απονομή των MTV Movie Awards το βασικό χορευτικό νούμερο ήταν αφιωρωμένο σε εκείνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View