Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Με δέκα παίκτες λειτουργήσαμε σαν ομάδα»

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Με δέκα παίκτες ...

Ο προπονητής της Παναχαϊκής για τη νίκη στη Θήβα

Η Παναχαϊκή πέρασε και από την έδρα της Θήβας, πιστοποιώντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, Λίγο μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα, ο αρχιτέκτονας της φετινής Παναχαικής Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Είχαμε ένα κακό 1ο ημίχρονο με πολλά λάθη και κακές επιλογές. Δεν κρατήσαμε τη μπάλα όπως συνήθως κάνουμε και συνοπτικά πετάξαμε τα 45 πρώτα λεπτά του αγώνα.

Από το 38' μείναμε και με παίκτη λιγότερο. Αναπροσαρμόσαμε την τακτική μας και το σχηματισμό μας, δώσαμε λίγο χώρο στον αντίπαλο, κλείσαμε καλά τους χώρους, είχαμε καλή ανάπτυξη και κατοχή της μπάλας και δίκαια με την απόδοση του β' ημιχρόνου πήραμε τη νίκη.

Με 10 παίκτες λειτουργήσαμε σαν ομάδα, ήμασταν σοβαροί, απλοί και το ίδιο θέλουμε να γίνεται από το πρώτο λεπτό και όχι όταν δυσκολεύει ο αγώνας. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι αλλαγές μας, ο Δημήτρης (Γκίνο) μαζί με το Γιάννη (Μπουρλάκη) που επέστρεψε και ο Σπανός για όσο αγωνίστηκε.

Συγχαρητήρια στους παίκτες της Θήβας και τον προπονητή της για τη φετινή υπέρβαση. Μου προκαλεί έκπληξη, απ' ότι πληροφορήθηκα μετά το τέλος του παιχνιδιού, το διαζύγιο της Θήβας με τον προπονητή της.

Η Θήβα πριν τον αγώνα μας ήταν στην πέμπτη θέση! Εύχομαι στο συνάδελφό μου τον κ. Λάμπρου καλή συνέχεια».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασταμάτητη! - Η Παναχαϊκή πέρασε σαν πρωταθλήτρια και από την Θήβα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports