Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Δεν υπάρχει για μας αδιάφορο παχνίδι»

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Δεν υπάρχει για ...

Δηλώση ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα της Παναχαϊκής στη Θήβα

Με αφορμή τον Κυριακάτικο αγώνα της Παναχαϊκής στη Θήβα ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση: «Ο πρωταρχικός στόχος που είχαμε όλοι θέσει υλοποιήθηκε και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι.

Όμως την κατάλληλη στιγμή θα αναφερθούμε περισσότερο αναλυτικά.

Για την ομάδα μας το πρωτάθλημα τελειώνει στις 21 Μαΐου.

Στο ποδόσφαιρο και πολύ περισσότερο στην Παναχαϊκή, δεν υπάρχει αδιάφορη προπόνηση άρα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας αδιάφορο παιχνίδι.

Έχουμε θέσει σαν ομάδα τα κίνητρα μας μέχρι το τέλος και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε όσα περισσότερα μπορούμε.

Οι παίκτες μας τις μέρες που πέρασαν δούλεψαν αρκετά και εκτός από τον τίτλο που κατέκτησαν δείχνουν μεγάλη διάθεση για παραπάνω πράγματα και για εμάς αυτό αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση.

Την Κυριακή παίζουμε με έναν αντίπαλο ο οποίος χωρίς πολλά λόγια ήταν σταθερά όλη τη χρονιά στη μέση της βαθμολογίας και πάνω.

Η σταθερότητα, η σοβαρότητα και η βαθμολογική συγκομιδή των παικτών της Θήβας ήταν σαφώς αποτέλεσμα της δουλειάς του προπονητή τους κ. Λάμπρου ο οποίος με χαμηλούς τόνους παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο.

Άρα εμείς θα έχουμε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι στο οποίο θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε όλες τις αρετές μας και ακόμα μερικά στοιχεία που έχουμε προσθέσει στο παιχνίδι μας.

Όλοι μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους οπαδούς μας που κάθε Κυριακή είναι δίπλα στα παιδιά μας και όσοι ταξιδέψουν στη Θήβα θα μας δώσουν πάλι  αυτό το κάτι παραπάνω που είχε όλο το χρόνο η Παναχαϊκή είτε στην Αγυιά είτε εκτός και που την κάνει πάντα μεγάλη.

Τον κόσμο της»!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports