Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ από την άσκηση ετοιμότητας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ από την άσκηση ε...

Υψηλή ετοιμότητα και επαγγελματική συμπεριφορά επέδειξαν οι πυροσβέστες της Π.Υ. Καλαβρύτων

Άσκηση ετοιμότητας πραγματοποιήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία των Καλαβρύτων στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού και Γαλακτοκομικού συνεταιρισμού Καλαβρύτων.

Η άσκηση έγινε με συντονισμό του διοικητή Αντιπύραρχου Χαράλαμπου Γιαννάκη και του υποδιοικητή Επιπυραγού Σπυρίδωνα Κωνστάντη.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση από το kalavrytanet.com, απ’ όπου οι φωτ. και το βίντεο, σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης, πρόκειται για ένα βιομηχανικό κτίριο με πολλούς εργαζόμενους και αρκετές εστίες κινδύνου σε περίπτωση πυρκαγιάς. Το σενάριο προσπάθησε να εντάξει όλες τις πιθανές περιπτώσεις, όπως εκδήλωση φωτιάς στους κύριους χώρους καθώς και στην παρακείμενη δεξαμενή υγραερίου, εκπομπή αερίων λόγω καύσης φθοροχλωρανθράκων (φρέον), απεγλωβισμό ατόμου με χρήση ειδικών στολών, κ.α.

Αφού λειτούργησαν τα μέσα πυρόσβεσης που διαθέτει το συγκρότημα και οι εργαζόμενοι έκαναν τις πρώτες προσπάθειες, ακολούθησε η παρουσία και παρέμβαση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, αστυνομίας, ΕΚΑΒ, ΔΕΗ και του προσωπικού του φορέα διαχείρισης Βουραικού - Χελμού.

Την άσκηση παρακολούθησαν επίσης ο διευθυντής της «Ένωσης» Αθανάσιος Παπαδόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων Δημήτριος Χουλιάρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις