Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Ο συμπολίτης τραγουδιστής Γιάννης Τσίλης πήγε στα audition του X Factor 2 αλλά...

Πάτρα: Ο συμπολίτης τραγουδιστής Γιάννης...

Η αντιμετώπιση από την κριτική επιτροπή του σώου δεν ήταν η πρέπουσα

Το τραγουδιστικό σώου X Factor 2 έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης 27 Απριλίου 2017 και πήραμε μία γεύση από τα auditions και φυσικά την 4μελή κριτική επιτροπή, μέλη της οποίας είναι η Τάμτα, ο Γ. Μαζωνάκης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Στόκας που ήταν μία επιλογή – έκπληξη.

Σε ένα σημείο της πρώτης αυτής εκπομπής του X Factor 2 στο κανάλι Σκάι, είδαμε χωρίς ωστόσο να αναγράφεται το όνομα του, έναν γνωστό στην Πάτρα ερμηνευτή, τον Γιάννη Τσίλη, ο οποίος δεν μπόρεσε να κερδίσει την επιτροπή και να προχωρήσει στο σώου. Για την ακρίβεια το απόσπασμα της ερμηνείας του Γιάννη Τσίλη ήταν μονταρισμένο μαζί και με άλλους υποψήφιους που είχαν επιλέξει να πουν κάποιο λαικό κομμάτι αλλά που προφανώς δεν έπεισαν την επιτροπή. Ως τηλεθεατές μας φάνηκε πολύ άκομψο να δείχνεις κάποιον συμμετέχοντα τραγουδιστή και να τον αντιμετωπίζεις έτσι πρόχειρα σχεδόν ειρωνικά.

Ήταν ένα σημείο του σώου, όπως ειπώθηκε, όπου οι συγκεκριμένοι διαγωνιζόμενοι είπαν λαικά τραγούδια χωρίς όμως καλά γυρίσματα ή υιοθετώντας το στυλ γνωστών λαικών τραγουδιστών όπως Βέρτης, Πάολα, κ.α. Το ότι τους πέρασαν έτσι γρήγορα, δεν ήταν ευγενικό ούτε για τους διαγωνιζόμενους ούτε για το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθούσε.

Σίγουρα η κριτική επιτροπή έχει απαιτητικό έργο μπροστά της και σίγουρα ψάχνει το κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό αλλά συνάμα έδειξε και προχειρότητα, τουλάχιστον στο 1ο audition.

Στόχος του σώου (τα live θα παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβάς) είναι η αναζήτηση του νέου Έλληνα super star.

Τέλος να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Τσίλης είναι από την γειτονική Κόρινθο, ωστόσο εδώ και πάνω από δέκα χρόνια έχει σχεδόν πολιτογραφηθεί Πατρινός μιας και δουλεύει σταθερά στην πόλη της Πάτρας με τακτικές και αξιόλογες εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά διασκέδασης της πόλης όπως το Χάραμα, το Metropolis, τα Λαδάδικα, η Παριζιάνα και αλλού. Συνολικά βρίσκεται στον καλλιτεχνικό χώρο κοντά στα είκοσι χρόνια και μάλιστα έχει δουλέψει και κοντά σε γνωστά ονόματα του τραγουδιού όπως ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Κατερίνα Στανίση, κ.α.

Τέλος όπως αναφέρει το altsantiri.gr, εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή του «The X-Factor 2», του ΣΚΑΪ από τους τηλεθεατές, αφού το μουσικό σώου βρέθηκε στην πρεμιέρα του, στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης.

Με μέσο όρο 36,8% στο νεανικό κοινό 15-44, το σώου έκανε γενικό μέσο όρο 28,1%. Την εκπομπή που ξεκίνησε αμέσως μετά από ωριαίο επεισόδιο του Survivor, παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 1.570.577 τηλεθεατές φτάνοντας σε τηλεθέαση μέχρι και 46,9%.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight