Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι ζητουν από τον Τσίπρα το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας

Τι ζητουν από τον Τσίπρα το Σωματείο Ατό...

Η σχετική ανακοίνωση

Άμεση και Αποτελεσματική Προστασία των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους ζητά με επιστολή στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας. Όπως αναφέρει:

"Κύριε Πρωθυπουργέ,

Το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας ως μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ) τάσσεται υπέρ των διεκδικήσεων και των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους που έχουν υποστεί τα δυσβάστακτα μνημονιακά μέτρα με τον πιο σκληρό τρόπο.

Τα ποσοστά ανεργίας και φτώχειας έχουν αυξηθεί με δραματικό τρόπο σε μία ευπαθή ομάδα που και εν καιρώ ευμάρειας αντιμετώπιζε τα ίδια προβλήματα. Επιπλέον μέτρα περικοπών των ελαχίστων ευεργετικών διατάξεων που απολαμβάνουν είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσουν «ταφόπλακα» για τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους. Με το σύστημα υγείας να βρίσκεται υπό κατάρρευση και το οικογενειακό εισόδημα να συρρικνώνεται διαρκώς μία μείωση των επιδομάτων αναπηρίας θα οδηγήσει σε βαθύτερη φτωχοποίηση.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Σας παρακαλούμε να δεσμευτείτε και να πράξετε το αυτονόητο, την προστασία των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους, την διαφύλαξη των δικαιωμάτων τους και την υποστήριξή τους. Εμείς, μαζί με τα χιλιάδες μέλη της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας που εκπροσωπούμε θα είμαστε μπροστά να αγωνιστούμε με όλες τις δυνάμεις μας, ενώνοντας την φωνή μας με όλους τους συναδέλφους, για να διεκδικήσουμε αυτά που νομίμως δικαιούμαστε".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις