Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Πανηγυρική πρόκριση για τα κορίτσια του Έσπερου ΑΟΠΑ

Μπάσκετ: Πανηγυρική πρόκριση για τα κορί...

Στην τελική φάση των κορασίδων

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ νίκησε 70-28 τον Άρατο Κιάτου την τελευταία αγωνιστική του Πανεπαρχιακού πρωταθλήματος κορασίδων στον Όμιλο που φιλοξενήθηκε στο Αντίρριο. H πατρινή ομάδα πήρε με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση στα τελικά του Πανελλήνιου με απολογισμό τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ για 3η σερί χρονιά παίρνει την πρόκριση στα τελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και μάλιστα πέρυσι στην τριπλή ισοβαθμία με ΠΑΟΚ και Πρωτέα Βούλας έμεινε εκτός βάθρου.

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία» δήλωσε ο έφορος της ομάδας Οδυσσέας Μπαλάσης και συμπλήρωσε: «Υλοποιήθηκε και ο δεύτερος στόχος, που ήταν η πρόκριση στην τελική φάση έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ΕΣΚΑ-Η, που ήταν ο πρώτος μας στόχος. Πλέον ο επόμενος στόχος είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με τις δύο προηγούμενες παρουσίες μας στα τελικά του Πανελλήνιου».

Διαιτητές: Καββαδάς και Μπιστιντζάνος.

Τα 10λεπτα: 3-16, 10-18, 8-18, 7-18.

ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ (Μαθιόπουλος): Κουκουμέλη 1, Δριτσοπούλου 5, Καλλέρη 4, Κουτσοδήμου 3, Κουκουλάκη 6, Γεωργίου 5, Γλάστρα, Κοϊνη, Κολλά, Καπώλη 2, Μαθιοπούλου 2, Τζαναβάρα.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Παπαγιαννόπουλος): Κάκου, Ψυρρή 12, Νάτσκου 13, Ράγκου 4, Μπαλάση 6, Τσιακμά 10, Τζελέπη, Τραγουστή 11, Μπούσια 4, Γιαννακοπούλου 2, Αργυροπούλου, Ρεκουνιώτη 8.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έσπερος ΑΟΠΑ: Αήττητες πρωταθλήτριες οι κορασίδες

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports