Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Στέλιος Τσάκωνας τραγούδησε Θάνο Μικρούτσικο στον τελικό του Rising Star - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Στέλιος Τσάκωνας τραγούδησε Θάνο Μικρο...

Είπε το πολύ ωραίο κομμάτι "Με μία πιρόγα" του Πατρινού τραγουδοποιού

Ο μόλις 19χρονος Στέλιος Τσάκωνας, ένα νέο ταλαντούχο παιδί που βρέθηκε στα live του διαγωνιστικού, τραγουδιστικού talent show “Rising Star” του ANT1, μέσω του ραδιοφώνου Ρυθμός, έφτασε στον μεγάλο τελικό του σώου που μεταδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα 17/4/2017 και συνολικά διήρκησε πάνω από πέντε ώρες, ωστόσο δεν μπόρεσε να είναι στους 2 που έδωσαν την τελική μάχη (επικράτησε ο 17χρονος Γιάννης Ξανθόπουλος τραγουδώντας το 'Έτσι ξαφνικά", του Σωτήρη Καρυστινού που είπε το κομμάτι "Σύννεφα του γιαλού").

Ο Στέλιος Τσάκωνας ωστόσο, που ήταν στην ομάδα της Δέσποινας Βανδή άφησε για άλλη μία φορά πολύ καλές εντυπώσεις τόσο με τη φωνή του όσο και με τη σεμνή του παρουσία. Μάλιστα στην πρώτη του εμφάνιση επέλεξε να ερμηνεύσει ένα υπέροχο, δύσκολο και εμβληματικό θα λέγαμε τραγούδι, το “Με μια πιρόγα“ ή «Ερωτικό» (Πεδίο βολής) σε μουσική του Πατρινού συνθέτη και τραγουδοποιού Θάνου Μικρούτσικου και στίχους Άλκη Αλκαίου.

Ο Στέλιος Τσάκωνας συγκέντρωσε το 72% των θετικών ψήφων. Να σημειώσουμε πως στον τελικό οι 4 κριτές δεν είχαν δικαίωμα ψήφου.

Στον δεύτερο γύρο ο νεαρός καλλιτέχνης που συνολικά κατατάχθηκε 4ος, ερμήνευσε το τραγούδι “Τα σχοινιά σου” του Παντελή Παντελίδη συγκεντρώνοντας το 75% των θετικών ψήφων αλλά όπως προείπαμε, δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική 2αδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight