Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Ο Παναιτωλικός «καταδίκασε» την Βέροια

Σουπερλίγκ: Ο Παναιτωλικός «καταδίκασε» την Βέροια

Οι Αγρινιώτες επικράτησαν με 1-0 και η "βασίλισσα" του βορρά υποβιβάστηκε στην Β΄ Εθνική

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Βέροιας σε αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική της Super League.Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ρόσα στο 16΄. Με αυτή την ήττα η Βέροια υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Football League.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα με τον Ρόσα στο 3΄και στο 8΄ να απειλεί με σουτ την εστία των φιλοξενούμενων. Τελικά το τρίτο σουτ του Ρόσα ήταν και το «φαρμακερό» ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Αγρινίου στο 16΄.

Στο 27΄ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Λόπες αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Μετά το τέρμα ο ρυθμός έπεσε και οι μόνες καλές ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα ήταν κάποια σουτ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια ανέβασε την απόδοση και έχασε δύο απανωτές ευκαιρίες με τον Καπετάνο στο 63΄και 64΄ να φέρει το ματς στα ίσα. Η Βέροια συνέχιζε να πιέζει για το γκολ της ισοφάρισης μέχρι την λήξη αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων.

Γκολ: Ρόσα 16’

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Κούσας, Χαντάκιας, Μύγας, Ρόσα, Μπράβο, Παπάζογλου (71΄ Κουτρουμάνος), Ρόσα, Ρέι (61΄ Μουνιός), Λόπες, Μαρκόφσκι (69΄ Παπαδόπουλος).

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Καλί, Αντονιάν, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Σουλέ (53' Λινάρδος ), Τομάς, Κάλβο (78΄ Παπαδόπουλος), Σαρπόνγκ, Καπετάνος, Στόιτσεφ (67΄ Μίλιεβιτς).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Ο ΠΑΟΚ πήρε άνετα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports