Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Εκδήλωση για Eκπαίδευση Eνηλίκων - Δηλώστε συμμετοχή (είναι δωρέαν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Εκδήλωση για Eκπαίδευση Eνηλίκων - Δηλώσ...

Την Τρίτη 11 Απριλίου στις 10 το πρωί

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Πρόσημο και Δάφνη ΚΕΚ θα πραγματοποιήσουν στους χώρους του ΚεΔιΒιΜ1 Πρόσημο την Τρίτη 11 Απριλίου στις 10 το πρωί δύο δράσεις που σχετίζονται με την εκπαίδευση ενηλίκων:

1) Υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων παρουσιάζεται η μεθοδολογία OED ως πρότυπη μεθοδολογία εκπαίδευσης ενηλίκων ειδικά για όσους ασχολούνται με ομάδες Ε.Κ.Ο. Στην επικείμενη εκδήλωση θα υλοποιηθεί ένα πρώτο εργαστήριο διάλογου με εκπαιδευτές ενηλίκων και εν δυνάμει εκπαιδευτές ενηλίκων. Θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.

2) Υπό την αιγίδα του ανοιχτού πανεπιστημίου της Μαδρίτης UDIMA, στα πλαίσια  του έργου European Personal Branding for Employment (EPBE), Στρατηγική Σύμπραξη 2 - Erasmus+, πραγματοποιείται μία διαδικασία πιλοτικής εφαρμογής των δύο Ανοιχτών Μαθημάτων, MOOCs, που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος και αφορούν τον τομέα του Επαγγελματικού Προσανατολισμού για άτομα που επιθυμούν να ανοίξουν τους ορίζοντές τους επαγγελματικά και να μπουν στο κυνήγι της εργασίας σε διεθνές επίπεδο. Τα 2 ανοιχτά μαθήματα είναι:

i) Ανάπτυξη Προσωπικής Επαγγελματικής Ταυτότητας

ii) Το κυνήγι της εργασίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΚΔΒΜ1 Πρόσημο: http://prosimo.gr/


Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2614001339. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές και στη γραμματεία του ΚΔΒΜ1 Πρόσημο: Παπαρρηγοπούλου 1 & Ρήγα Φεραίου (καθημερινές πρωινά 10:00-13:00, απογεύματα 16:00-22:00, Σάββατο 09:00-14:00)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά