Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΣΤΙΣ ΑΜΜΟΥΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ MARABOO PHOTOSHOOTING ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ ΣΕ TROPICAL STYLE

ΣΤΙΣ ΑΜΜΟΥΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ MARABO...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κορίτσια και ανανάδες

Σε καλοκαιρινό mood το team του γνωστού πατρινού fashion brand Maraboo για τις ανάγκες της φωτογράφισης και του βίντεο της καινούριας καλοκαιρινής σειράς Spring- Summer 2017 και θέμα «Retro Vibes» Οι δημιουργοί  Aλεξία Παππά και Εφη Σιαίνη, τα μοντέλα Μαριάννα Βούλγαρη και Εμμυ Τόγια, ο σκηνοθέτης Χρήστος Ορτεντζιο, η hair stylist Κοραλία Συνοδινού και η make up artist Αντζελα Πούλη βρέθηκαν στην ηλιόλουστη -και πάντα πολυαγαπημένη- παραλία της Καλογριάς  όπου οι πόζες με τα νέα ρούχα και αξεσουάρ ήταν πολλές και πολύ- πολύ χαριτωμένες.

Όπως μάθαμε, τα τι-σερτ των Maraboo είναι πια οικολογικά, με ποιότητα από μπαμπού ενώ φούστες, σορτς, κιμονό υλοποιούνται από οργανικό βαμβάκι. Λανσάρονται ακόμα καφτάνια και κομμάτια παραλίας σε λινό και μουσελίνα αλλά και ψάθινα  panama hats από πεπιεσμένο χαρτί με σήμα τον ανανά. Βλέπουμε στάμπες με ανανάδες, φλαμίνγκο, παπαγάλους από βινύλ και μεταξοτυπία που αποφέρουν χρυσό και ασημί καθρέφτισμα.

Ολη η συλλογή πάντως αποπνέει διάθεση αναπόλησης και καλοκαιρινής απόδρασης και «ξετυλίγεται σαν πολύχρωμη κορδέλα». Είναι γεμάτη τροπικό ύφος, έντονα χρώματα, ζωντάνια και φαντασία.

Ολες οι δημιουργίες διατίθενται στο www.maraboo.eu ή γίνονται παραγγελίες στο τηλ. 6972266237.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View