Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Η Εθνική γυναικών εκτός τελικής φάσης World League

Πόλο: Η Εθνική γυναικών εκτός τελικής φά...

Η Ολλανδία επικράτησε της Ρωσίας και πήρε το εισιτήριο

Οριστικά εκτός τελικής φάσης World League έμεινε η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών, μετά τη χθεσινή νίκη της Ολλανδίας με 15-13 στα πέναλτι επί της Ρωσίας στη Ρούζα.

Οι «οράνιε» ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στον Α΄ προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης με 7 βαθμούς, ενώ Ελλάδα και Ρωσία έχουν από τέσσερις και αναμετρώνται στις 18 Απριλίου, στο Αστραχάν.

Ακόμη κι αν η εθνική νικήσει και ισοβαθμήσει στην κορυφή με την Ολλανδία, υστερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια (δύο ήττες) κι έτσι δεν έχει ελπίδες κατάληψης της πρώτης θέσης, που οδηγεί στα τελικά της Σανγκάης.

Αντίθετα, η Ρωσία με «καθαρή» νίκη (σ.σ. στον κανονικό αγώνα και όχι στα πέναλτι) επί του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος προκρίνεται, καθώς υπερτερεί σε ισοβαθμία με την Ολλανδία.

Να σημειωθεί ότι από τον όμιλο της εθνικής θα προκριθεί μόνο η πρώτη ομάδα, ενώ από τον Β΄ όμιλο θα περάσει και η δεύτερη της κατάταξης, λόγω περισσότερων βαθμών ή καλύτερου συνετελεστή τερμάτων.

Το εισιτήριο για την τελική φάση εξασφάλισαν από τον Β΄ όμιλο η Ουγγαρία (8β.) και η Ιταλία (7β.), που θα παίξουν για την πρωτιά στις 18/4 στο Αβετσάνο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο: Η Πατρινή Γερόλυμου συνεργάτιδα του Μορφέση στην Εθνική γυναικών


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports