Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ποτάμι Αχαΐας:"Για τους αμετανόητους οπαδούς του πελατειακού κράτους οι σπουδαστές των ΕΑΠ θα είναι δύο κατηγοριών"

Ποτάμι Αχαΐας:"Για τους αμετανόητου...

Ανακοίνωση για το αίτημα να σπουδάζουν δωρεάν οι υπάλληλοι του Υπουργείου Άμυνας και τα παιδιά τους

Την αντίθεσή του στο αίτημα να σπουδάζουν δωρεάν στο ΕΑΠ υπάλληλοι του Υπουργείου Άμυνας και τα παιδιά τους εκφράσει το Ποτάμι Αχαΐας σε ανακοίνωσή του:

"Με έκπληξη διαβάσαμε την τελευταία επίδοση του πελατειακού κράτους όπως αυτή εκδηλώθηκε στα μέρη μας.

Τα παιδιά των υπαλλήλων του ΥΕΘΑ θα σπουδάζουν δωρεάν στο ΕΑΠ; Ο πρόεδρος του Ανοικτού Πανεπιστημίου μιλά στο thebest.gr και βάζει τα πράγματα στη θέση τους

 

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Υπουργείου Άμυνας στο νομό Αχαΐας ζήτησε όπως οι υπάλληλοι του Υπουργείου αλλά και τα παιδιά τους να σπουδάζουν δωρεάν στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) ενώ παράλληλα ο τομέας Παιδείας της ΝΟΔΕ της Ν.Δ στήριξε το αίτημα και κάλεσε το Υπουργείο Παιδείας και τη διοίκηση του Πανεπιστημίου να το αποδεχθούν.

Για τους αμετανόητους οπαδούς του πελατειακού κράτους οι σπουδαστές των ΕΑΠ θα είναι δύο κατηγοριών. Αυτοί που πληρώνουν και εκείνοι που σπουδάζουν δωρεάν διότι οι ίδιοι ή οι γονείς τους φαίνονται να στηρίζονται από κομματικούς μηχανισμούς!

Χωρίς αίσθηση της κοινωνικής αδικίας που περικλείει αυτή η πρόταση, χωρίς αίσθηση των οικονομικών προβλημάτων που η πρόταση αυτή μπορεί να προκαλέσει στο ΕΑΠ, χωρίς αίσθηση της πρόκλησης που περιέχει αυτή η πρόταση για όλους όσοι δεν είναι μισθοδοτούμενοι του δημοσίου, αλλά και για όσους είναι άνεργοι ή αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα αλλά καταβάλουν δίδακτρα για τις σπουδές τους, οι συνδικαλιστές πρότειναν και η ΝΟΔΕ της ΝΔ δέχθηκε μια ακόμα πρόταση λεηλασίας σε βάρος του δημόσιου ταμείου, μια ακόμα επέκταση του άθλιου πελατειακού κράτους. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο ΣΥΡΙΖΑ με τις άδειες δημοσίων υπαλλήλων προκειμένου να φοιτούν εξ αποστάσεως στο ΕΑΠ.

Το Ποτάμι Αχαΐας εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του προς αυτήν την πρόταση αλλά και κάθε αντίστοιχη πρόταση που διαχωρίζει τους πολίτες σε προνομιούχους και μη".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις