Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σκολάρι: "Η ήττα 1-7 από την Γερμανία μας κάνει να κλαίμε ακόμα"

Σκολάρι: "Η ήττα 1-7 από την Γερμαν...

Οι δηλώσεις του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή της Βραζιλίας

Σε μια εκτενή του συνέντευξη στην Folha de So Paulo, ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, που συνεχίζει την καριέρα του στην Κίνα, μίλησε για την ιστορική ήττα της Βραζιλίας με 1-7 από τη Γερμανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

«Δεν  θέλω να βρω δικαιολογίες γι αυτό το παιχνίδι με τη Γερμανία. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες ... Ένας Γερμανός παίκτης σημείωσε γκολ έξω από την περιοχή με το αριστερό του πόδι και δεν είναι εκείνο που χρησιμοποιεί καλύτερα. Την ημέρα εκείνη το έκανε.

Επιπλέον, Νειμάρ και Τιάγκο Σίλβα ήταν απολύτως χαμένοι. Όλα πήγαν στραβά, αλλά δεν θα έκανα τίποτα διαφορετικό», υποστήριξε ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας, σημειώνοντας  πως αυτή η ήττα ακόμα πονάει.

«Οι άνθρωποι κλαίνε για πολλούς λόγους. Συχνά, για την ευτυχία και γιατί κάτι καταπληκτικό που συνέβη στη ζωή. Αλλά αυτή η ήττα ήταν απογοητευτική και είναι κάτι που μας κάνει να κλαίμε  και σήμερα.

Πέρασα πολλές ημέρες  λυπημένος, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Το μόνο που σου απομένει όταν πέφτεις είναι να σηκωθείς και αυτό έκανα!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Η Βραζιλία νίκησε με 3-0 την Αργεντινή

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports