Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Τιμήθηκε ο Βασίλης Λαμπάτος από την Βουλιαγμένη

Πόλο: Τιμήθηκε ο Βασίλης Λαμπάτος από τη...

Ο Πατρινός αθλητής ήταν βασικός στην μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία της Βουλιαγμένης

Ο ΝΟΠ παραβρέθηκε στην επέτειο των 20 χρόνων από την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου από μια ελληνική ομάδα το 1997, το ΝΟ Βουλιαγμένης. Η επέτειος αυτή συνδυάστηκε με τον επίσημο αγώνα πρωταθλήματος του ΝΟΒ με τον ΝΟΠ.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ιδιαίτεροι δεσμοί αναδεικνύονται σε αυτήν την εκδήλωση, καθώς ο σημερινός προπονητής υδατοσφαίρισης της ανδρικής ομάδας του ΝΟΠ, Βασίλης Λαμπάτος, ήταν βασικός παίκτης της κυπελλούχου Ευρώπης (και ο μοναδικός Έλληνας παίκτης που δεν αναδείχτηκε από τις ακαδημίες του ΝΟΒ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λαμπάτος βραβεύτηκε από την Βουλιαγμένη.

Επίσης δημιουργός και προπονητής της θριαμβέβουσας εκείνης ομάδας της Βουλιαγμένης ήταν ο μετέπειτα προπονητής του ΝΟΠ, Γιάννης Γαιννουρής, που με το πέρασμά του από τον ΝΟΠ (το 2011-12) έθεσε τα θεμέλια και τους στόχους της σημερινής αναγέννησης των υποδομών υδατοσφαίρισης του ΝΟΠ.

Τέλος, παρόμοια είναι εκείνη την εποχή και η ευρωπαϊκή πορεία του ΝΟ Πατρών, καθώς το 1999 με αθλητές από τις υποδομές του και προπονητή τον Γιώργο Κακουλίδη θα φθάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (Λεν Τρόφυ).

Για τον λόγο αυτό, μαζί με την αποστολή της ανδρικής ομάδας στην Αθήνα θα συμμετέχουν και μέλη του ΔΣ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Πέτρο Καθρέπτα, και θα τιμήσουν τον ΝΟΒ με αναμνηστική πλακέτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports