Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Melania Trump αρνείται να κοιμηθεί στον ίδιο κρεβάτι με τον σύζυγό της...

H Melania Trump αρνείται να κοιμηθεί στο...

Γιατί άραγε;

Υπάρχουν άπειρα πηγαδάκια για το κατά πόσο ο Donald και η Melania Trump αντέχουν πλέον να βρίσκονται ο ένας κοντά στον άλλον. Λίγο καιρό πριν είχε γίνει χαμός με το βίντεο που έδειχνε ότι η Melania δεν περνάει και πολύ καλά στο πλευρό του συζύγου της και όλοι αναρωτιόμασταν ποια είναι τελικά τα πραγματικά της αισθήματα για τον 70χρονο πλανητάρχη.

Στη συνέχεια, ήταν και η επιλογή της να μην μετακομίσει αμέσως στον Λευκό Οίκο με τον Trump, αλλά να μείνει στη Νέα Υόρκη μέχρι να τελειώσει το σχολείο ο γιος τους, Barron. Αυτή ήταν ακόμα μια αφορμή για να υποθέσουν όλοι ότι η Melania αποφεύγει επίτηδες τον άντρα της.

Ακόμα όμως κι όταν μετακομίσει στην Ουάσινγκτον για να μείνουν όλοι μαζί στον Λευκό Οίκο, οι περισσότεροι πιστεύουν πως δε θα κοιμούνται μαζί. Σύμφωνα με πολλές πηγές του Us Weekly, η Melania Trump αρνείται να μοιραστεί το ίδιο κρεβάτι με τον Donald, ακόμα και στις σπάνιες περιπτώσεις που κοιμούνται στην ίδια πόλη. "Έχουν ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες", λέει ένας άνθρωπος από το περιβάλλον του Trump. "Δεν περνούν καμία νύχτα μαζί - ποτέ" - μία τρίτη πηγή υποστηρίζει πως ενώ οι δυο τους κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο, έχουν ξεχωριστά κρεβάτια.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο GQ το 2016 η 46χρονη Melania, είχε δηλώσει πως το κλειδί για την επιτυχία του γάμου της είναι τα ξεχωριστά υπνοδωμάτια. Μπορεί απλά κάποτε να το έκαναν για να λείψουν ο ένας στον άλλον, ενώ τώρα πια επειδή σιχαίνονται να είναι μαζί.

πηγη

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight