Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνελήφθησαν δυο οδηγοί για διακίνηση μεταναστών στο λιμάνι - Τους είχαν κρυμμένους στις νταλίκες

Πάτρα: Συνελήφθησαν δυο οδηγοί για διακί...

Από τους λιμενικούς

Στη σύλληψη δυο οδηγών φορτηγών, οι οποίοι μετέφεραν κρυμμένους συνολικά επτά μετανάστες προχώρησαν την Πέμπτη οι λιμενικοί της Πάτρας. Σε ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρονται τα εξής:

«Στη σύλληψη ενός 44χρονου αλλοδαπού διακινητή αλλοδαπών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 44χρονος ως οδηγός ψυγείου Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, μετέφερε επιμελώς κρυμμένους εντός του χώρου του φορτίου, τρεις (03) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Κατά τον ως άνω έλεγχο εντοπίστηκε επίσης, πρόχειρα κρυμμένος στα ημιαξόνια του ανωτέρω ψυγείου Φ/Γ οχήματος, ένας (01) αλλοδαπός στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω ψυγείο Φ/Γ όχημα.

Στη σύλληψη ενός 69χρονου αλλοδαπού διακινητή αλλοδαπών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο νότιο λιμένα Πατρών εντός του χώρου ISPS, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 69χρονος ως οδηγός Φ/Γ οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, μετέφερε επιμελώς κρυμμένους στις παλετοθήκες του ως άνω Φ/Γ οχήματος, τέσσερις (04) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις