Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στις 24 και 25 Μαρτίου ο 40ος Ποδηλατικός Γύρος "Θυσίας" - Θα συμμετάσχουν 358 αθλητές

Στις 24 και 25 Μαρτίου ο 40ος Ποδηλατικό...

Ο 2ος αγώνας είναι αντοχής 100ΚΜ, Πάτρα - Ι.Μ. Αγίας Λαύρας

Σε λίγες ημέρες θα δοθεί η έναρξη του 40ου Ποδηλατικού Γύρου «Θυσίας», που θα διεξαχθεί στις 24 και 25 Μαρτίου 2017.

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών και η  Οργανωτική επιτροπή του Γύρου, με συνδιοργανωτές  και υποστηρικτές την  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Πατρέων, τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας, τον Δήμο Καλαβρύτων και τον ΟΛΠΑ, και  χορηγούς τους, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., 3Ε FANTA,  Ν. ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.- IDEAL, ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ Group, και τα συστήματα αλουμινίου Profi Al Δ.& Ι ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ., είναι σχεδόν  έτοιμοι, προκειμένου να καλύψουν, με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο,  τις ανάγκες των αθλητών και συνοδών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες. Στην κατηγορία Μάστερ συνεχίζεται η συνεργασία με την ΠΕΠΑ όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

Στο μεταξύ έληξε η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής των σωματείων. Τελικά θα συμμετάσχουν 48 σωματεία από όλη την Ελλάδα και 358 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες.

Έχουν δηλώσει συμμετοχή 138 ΑΝΔΡΕΣ – 33 ΕΦΗΒΟΙ – 20 ΓΥΝΑΙΚΕΣ - 47 ΜΑΣΤΕΡΣ Α - 75 ΜΑΣΤΕΡΣ Β - 37 ΜΑΣΤΕΡΣ Γ και 8 ΜΑΣΤΕΡΣ Δ.

Συμμετέχουν τα παρακάτω 48 Σωματεία από όλη την Ελλάδα . (Α.Ο.ΘΗΣΕΑΣ - ΤΑΛΩΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ –  Π.ΓΣ. ΛΑΡΙΣΑ - ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ - ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑΣ– ΑΣ ΠΡΩΤΕΑΣ – ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΖΕΥΣ Π.Ο.-  Π.Ο.ΒΕΛΟΣ - ΠΕΛΟΤΟΝ – Α.Π.Ο. ΚΟΡΩΠΙ  - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ - Α.Ο ΑΙΟΛΟΣ – ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ  – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ A.O. - ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ - Γ.Σ. ΔΥΜΗΣ – ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ – ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΑ –Γ.Ο.ΛΑΜΙΑΣ – ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΔΡΑΜΑΣ -  ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ Π.Ο. –Π.Δ.Σ.ΟΔΥΣΣΕΑΣ – Π.Σ.ΜΑΝΔΡΑΣ – ΡΟΔΗΛΙΟΣ Π.Σ. - Π.Ο ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΣΜ ΕΡΜΗΣ – ΕΛΑΦΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΕΥΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ–ΠΑΣ ΑΤΛΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ–Π.Ο.Η ΚΑΣΤΡΟ– Π.Σ.Κ ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ – ΒΑΟ –Α.Ο. ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ- Α.Σ.ΠΡΟΟΔΟΣ – Α.Σ. ΑΛΦΑ.Κ. –Ν.Π.Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ – Π.Σ.ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΡΟΔΟΥ –Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ -  ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. – ΠΑΟΚ – Α.Σ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ–Ο.Φ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ – Α.Σ. ΠΡΟΟΔΟΣ – Α.Σ.ΑΛΦΑ.Κ. - Α.Σ. 1000 ΔΕΝΤΡΑ - η ΠΕΠΑ και ο Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ).

Στο αγωνιστικό διήμερο από 24 έως 25 Μαρτίου, η αφρόκρεμα των Ελληνικών πεντάλ, θα διεκδικήσει την νίκη αφού θα είναι καλλίτερα προετοιμασμένοι προερχόμενοι και από άλλους αγώνες που έγιναν εντός του μηνός Μαρτίου, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Η έναρξη του Γύρου Θυσίας θα γίνει με το ΑΤΟΜΙΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΡΑΞΟΣ - ΛΑΠΑ «ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ», την Παρασκευή 24-3-2017 και ώρα 15.00. Η εκκίνηση από τον Άραξο (Τείχος Δυμαίων)  και ο Τερματισμός στο Λάπα μέσα από το πανέμορφο δάσος της Στροφυλιάς. Με το πέρας του αγώνα και περί την 19.00 στο ξενοδοχείο Νιφορέικα Beach θα γίνουν οι απονομές στους νικητές Άνδρες και Έφηβους.

Ο δεύτερος αγώνας του ποδηλατικού Γύρου είναι ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 100ΚΜ ΠΑΤΡΑ  - Ι.Μ. ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ (ΗΡΩΩΝ), και θα διεξαχθεί  την  25η Μαρτίου ημέρα Σάββατο και ώρα 09.00. Η εκκίνηση θα δοθεί από το Μόλο Αγ. Νικολάου και ο τερματισμός στην Ι.Μ. Αγίας Λαύρας Ηρώων (μέσω Χαλανδρίτσας) όπου θα γίνουν και οι απονομές των επάθλων στους νικητές.

Στον αγώνα Αντοχής θα γίνουν δύο ξεχωριστές εκκινήσεις στις 09.00 θα γίνει η εκκίνηση των ΜΑΣΤΕΡΣ (όλες οι κατηγορίες) και των ΓΥΝΑΙΚΩΝ, με προεκκίνηση έως την διασταύρωση Χαλανδρίτσας και στις 09.30 η εκκίνηση των ΑΝΔΡΩΝ και ΕΦΗΒΩΝ, με προεκκίνηση έως την είσοδο στην ΝΕΟ Πατρών –Πύργου στο ύψος των Ρογιτίκων.

Οι αθλητές αφού φθάσουν στον Αλισσό μετά το φανάρι δεξιά στην Π.Ε.Ο. μέχρι τα Ροίτικα – Παυλόκαστρο και μέσω Χαλανδρίτσας στην Αγία Λαύρα (ΗΡΩΩΝ) όπου θα γίνει και ο τερματισμός.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής των αθλητών  παρακαλούμε όσους επιθυμούν να επισκεφτούν την πόλη των Καλαβρύτων για την Αναπαράσταση, προς διευκόλυνση τους αλλά και την διευκόλυνση της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων, να επιλέξουν την διαδρομή μέσω Άνω Διακοπτού.

Τέλος όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του Ποδηλατικού Ομίλου της Πάτρας, θα ήταν παράλειψη να μην εκφράσουν εκ των προτέρων τις ευχαριστίες τους προς την Ελληνική Αστυνομία (Τροχαία Πατρών – Αστ. Τμήματα Κ. Αχαίας – Χαλανδρίτσας και Καλαβρύτων)  την Λιμενική αστυνομία, και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Πάτρας για την άψογη συνεργασία που είχαμε στο οργανωτικό τομέα μέχρι στιγμής. Επίσης την Αρχαιολογική υπηρεσία για τις διευκολύνσεις στο Τείχος Δυμαίων και την λέσχη ΛΕ.ΜΟ.Κ.Α για την βοήθεια τους κατά την διεξαγωγή των αγώνων.

Τέλος εκφράζονται ευχαριστίες σε όλους τους αθλητές και τα σωματεία που τιμούν τις προσπάθειες και συμμετέχουν κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports