Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Φτιάξτε τις πασχαλινές λαμπάδες των ονείρων σας, στο κατάστημα των αδελφών Καραβαγγέλη - Δείτε μοναδικές επιλογές

Φτιάξτε τις πασχαλινές λαμπάδες των ονεί...

Στη γωνία Αλεξάνδρου Υψηλάντου και Αγίου Νικολάου

Το Πάσχα πλέον πλησιάζει και όλοι, ονειρευόμαστε την ιδανική λαμπάδα για τα παιδιά και τα βαπτιστήρια μας -μια επιλογή που θα κάνει για τα αγαπημένα μας πρόσωπα αυτές τις ημέρες, ακόμα πιο ξεχωριστές!

Χρόνια τώρα, η νο1 επιλογή των Πατρινών, είναι το κατάστημα των αδελφών Καραβαγγέλη, στη γωνία Αλεξάνδρου Υψηλάντου και Αγίου Νικολάου.

Φέτος μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, η Άννα-Μαρία και η Χαρά, ετοιμάζουν μοναδικές εκπλήξεις για τους φίλους που θα τις επιλέξουν.

Έτσι λοιπόν, με μία επίσκεψη στο κατάστημα, επιλέγετε το χρώμα και το σχήμα του κεριου που θέλετε και γενικά, κουβεντιάζετε μαζί τους οτιδήποτε έχετε σκεφτεί και το αποτέλεσμα θα είναι μια αληθινα μοναδικη λαμπαδα.

Οι επιλογές είναι πραγματικά αναρίθμητες: μπορείτε να γράψετε ονόματα ή ευχές, να προσθέσετε αντικείμενα, όπως φαναράκια ή οτιδήποτε άλλο έχετε σκεφτεί.

Δηληδή, πολύ απλά, αγοράζετε εσείς από όπου θέλετε ότι θέλετε (πχ παιδικά παιχνίδια, συλλεκτικές μινιατούρες, κλπ) και οι αδελφές Καραβαγγέλη σας παραδίδουν με αυτό, τη λαμπάδα των ονείρων σας!

Παράλληλα οι επαγγελματίες, μπορειτε να προμυθευτειτε σε τιμες χονδρικής τις λαμπαδες που θα στόλισετε, όπως και κερια αναστασεως (κιλού), αφιέρωσης και είδη γενικότερα κηροπλαστείου, θείας λατρείας, κλπ.

Αυτά και άλλα πολλά, στο κατάστημα της Αγίου Νικολάου, ή σε αυτό της Γερμανού, μεταξύ Λόντου και Μπουκαούρη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά