Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκαρισμένη η Κύπρος – 10χρονος σκοτώθηκε από ΙΧ έξω από το σπίτι του

Σοκαρισμένη η Κύπρος – 10χρονος σκοτώθηκ...

Ο 24χρονος οδηγός ήταν εμφανώς σοκαρισμένος

Ένα 10χρονο παιδάκι ο Ανδρέας Παναγιώτου ξεψύχησε αφού παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην περιοχή της Μέσα Γειτονιάς στη Λεμεσό το απόγευμα της Τρίτης στην Κύπρο. Το συτοκίνητο οδηγούσε 24χρονος από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αξιωματικός Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς «από το σύγκρουση ο μικρός πετάχτηκε στον αέρα και κτύπησε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη «μάχη» για τη ζωή μισή ώρα μετά το τραγικό συμβάν».

Η οδηγός δεύτερου αυτοκίνητο το οποίο κατευθυνόταν εξ αντιθέτου, πρόλαβε να φρενάρει στο παρά πέντε και ενώ το παιδάκι βρισκόταν αιμόφυρτο στο δρόμο.

Ο μικρός Ανδρέας επιχειρούσε να διασταυρώσει την οδό Κωστή Παλαμά συνοδευόμενος από άλλο παιδάκι, το οποίο ευτυχώς δεν κατέβηκε στο δρόμο. Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συνέβη δέκα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι του άτυχου Ανδρέα που δεν πρόλαβε να ζήσει τη ζωή του.

«Εκτός από την τραγικότητα που επέρχεται από την ηλικία του μικρού θανόντος, το δυστύχημα έγινε δέκα μέτρα από το σπίτι του όπου φαίνεται ότι πορευόταν ο μικρός για να πάει» είπε ο κύριος Καφάς.

Σύμφωνα με τον Αξιωματικό Δυστυχημάτων, ο 24χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, κάτοικος και ο ίδιος της περιοχής, πανικόβλητος και ο ίδιος, μετά το τροχαίο, έφυγε από τη σκηνή, μετέβη στο σπίτι του για να ειδοποιήσει τη μητέρα του.

Ακολούθως επέστρεψαν μαζί στη σκηνή του τροχαίου και ανέμεναν την αστυνομία, καθώς ούτε ο ίδιος γνώριζε τι έπρεπε να κάνει. Ο 24χρονος ήταν εμφανώς σοκαρισμένος, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί.

Σε κατάσταση σοκ έφυγε για να ειδοποιήσει τη μητέρα του ο οδηγός του μοιραίου οχήματος στη Λεμεσό

Ο οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, ωστόσο οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού εν αναμονή έκδοσης εντάλματος σύλληψης σε βάρος του, στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης.

«Από πλευράς της αστυνομίας γίνονται όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες, με κάθε προσοχή και επιμέλεια για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα αυτό» ανέφερε ο κύριος Καφάς.

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις