Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Νέα αρχή για το ραδιόφωνο της ΕΡΤ - Μετακόμισε μετά από 67 χρόνια

Πάτρα: Νέα αρχή για το ραδιόφωνο της ΕΡΤ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Από το Δασύλλιο στην περιοχή του Ρίου

Μια αλλαγή έφερε η σημερινή ημέρα για τους ανθρώπους της ΕΡΤ στην Πάτρα. Από την 14η Μαρτίου η τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ στεγάζονται στον ίδιο χώρο. Μέχρι την περασμένη εβδομάδα το ραδιόφωνο εξέπεμπε από το χώρο του Δασυλλίου …έναν ιστορικό χώρο  όπου 67 ολόκληρα χρόνια ήταν η καρδιά της ενημέρωσης για την Πάτρα.

Όπως αναφέρεται στο site της Eρτ:"Σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκπομπή από τις εγκαταστάσεις  της ΕΡΤ στο Ρίο με προσκεκλημένους ανθρώπους της πολιτικής, του πολιτισμού και φορέων της περιοχής.

Ο Δήμαρχος  Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, έδωσε πρώτος τις ευχές του για  το νέο ξεκίνημα. Επίσης  ο Καθηγητής και ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Παπαδάκης  μίλησε  για τη συνεργασία του Ραδιοφωνικού Σταθμού του Πανεπιστημίου με αυτόν της ΕΡΤ ,μία συνεργασία που -όπως όλα δείχνουν- θα συνεχιστεί.


Στην πρώτη εκπομπή  οι δημοσιογράφοι  Αθανασία Σταμοπούλου και Πάνος Θεοδωρακόπουλος . Ακολούθησε εκπομπή με θέματα που αφορούν  την Αιτωλοακαρνανία και τη Φωκίδα με τη Νίκη Παπαδούλα, ενώ τη σκυτάλη αναλαμβάνει αύριο η Δήμητρα Αναργύρου.

Οι ενημερωτικές εκπομπές θα συνεχιστούν  αρχικά τις ώρες 9-11 ενώ το πρόγραμμα συνεχώς θα εμπλουτίζεται".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight