Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Θα περιμένουμε από την δημοτική Αρχή να αναγνωρίσει ότι η κυβέρνηση σέβεται τις υποσχέσεις της

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Θα περιμένουμε από την δη...

Ανακοίνωση με αφορμή την παραχώρηση του πλατανόδασους και των αιθουσών σε οικισμούς εργατικών κατοικιών της Πάτρας

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με αφορμή την παράδοση από τον ΟΑΕΔ στο Δήμο του Πλατανοδάσους και των αιθουσών σε οικισμούς εργατικών κατοικιών της Πάτρας, αναφέρει τα εξής: "Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ τηρώντας τις υποσχέσεις της συνεχίζει τις παραχωρήσεις χώρων προς το Δήμο Πατρέων με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποχαρακτηρισμού της χερσαίας λιμενικής ζώνης και το άνοιγμα του δρόμου για την οριστική παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου στο Δήμο, ακολούθησε την Παρασκευή 10.3 η παραχώρηση από τη διοικήτρια του ΟΑΕΔ του πλατανόδασους στον Καστελόκαμπο, έκτασης 59 στρεμμάτων, καθώς και 13 καταστημάτων και τεσσάρων αιθουσών σε τέσσερις οικισμούς των εργατικών κατοικιών ώστε να χρησιμοποιηθούν από τους δημότες.

Θα περιμέναμε από τη δημοτική αρχή να αναγνωρίσει οτι υπάρχει μια κυβέρνηση που μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες σέβεται τις υποσχέσεις της αλλά και τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των πολιτών της Πάτρας, βοηθώντας το Δήμο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής κυρίως των λαϊκών οικογενειών που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Όταν συμβαίνουν τόσο σημαντικά πράγματα στην πόλη θεωρούμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θα πρέπει να λειτουργεί με μικροκομματικά κίνητρα και κριτήρια. Το νότιο πάρκο χωρίς την βοήθεια του ΟΛΠΑ δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί, το θαλάσσιο μέτωπο, το πλατανόδασος και τα καταστήματα στις εργατικές κατοικίες δεν θα μπορούσαν να αποδοθούν στην πόλη χωρίς την πολιτική βούληση από την πλευρά της κυβέρνησης."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις