Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ξεναγηθήκαμε στους χώρους του κέντρου μασάζ νέου τύπου "MoreA" και μείναμε ενθουσιασμένοι!

Ξεναγηθήκαμε στους χώρους του κέντρου μα...

Ένα σύγχρονο κέντρο μασάζ, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, στην Πάτρα!

Πρόκειται για ενα σύγχρονο κέντρο μασάζ, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, υψηλού επιπέδου, που λειτουργεί στην Πάτρα από τον Αύγουστο του 2016.

Ο λόγος για το κέντρο μασάζ νέου τύπου "MoreA".

Πρόσφατα, είχαμε την χαρά να ξεναγηθούμε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, από τους ιδιοκτήτες Όλγα και Μιχάλη Σπα και πραγμτικά, μείναμε ενθουσιασμένοι!

Την ώρα που χιλιάδες νέοι στα χρόνια της κρίσης εγκαταλείπουν την χώρα μας αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον στην Ευρώπη, ένα ζευγάρι ομογενών από τη Ρωσία αποφάσισε να έρθει στην Πάτρα και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά.

Ο Μιχάλης Σπας και η σύζυγός του Όλγα τον Αύγουστο του 2016 πήραν τη μεγάλη απόφαση να επενδύσουν στην αχαϊκή πρωτεύουσα ανοίγοντας το πρώτο σύγχρονο κέντρο μασάζ, νέου τύπου, σ΄ ένα πολυτελές κτήριο, στην οδό Τριών Ναυάρχων 10, προσφέροντας υπηρεσίες ποιότητας υψηλού επιπέδου στους πελάτες του και φέρνοντας στο προσκήνιο τα ευεργετικά για τον οργανισμό οφέλη της τεχνικής του μασάζ.

Τους συναντήσαμε και μας εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους αποφάσισαν να έρθουν μόνιμα στην Πάτρα για να ζήσουν και να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον τομέα αυτόν.

«Η Πάτρα είναι μια πόλη που αγαπάμε πολύ. Θέλαμε να μεγαλώσουμε τα δύο παιδιά μας στην Ελλάδα. Να τους εμφυσήσουμε την ελληνική κουλτούρα, τις αξίες της φιλοξενίας, της φιλίας και της ζεστασιάς που κυριαρχεί στις καρδιές των Ελλήνων. Έτσι πήραμε την μεγάλη απόφαση να επιστρέψουμε στην Πάτρα» μας λέει ο κ. Μιχάλης.

Ζούσαν στη Ρωσία μέχρι το 2007, οπότε και ήρθαν στην Πάτρα. Όμως, το 2012 αναγκάστηκαν να μεταβούν στη Γερμανία, για να εργαστούν εκεί αφού εδώ δεν υπήρχαν δουλειές. Επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια έμειναν στο Μόναχο, δούλεψαν σκληρά και όνειρό τους ήταν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, που τόσο αγαπούν.

«Όταν το κοριτσάκι μας, η Αναστασία, ξεκίνησε να πηγαίνει σχολείο, δεν μπορούσαμε να περιμένουμε άλλο. Σκεφτήκαμε ό,τι κάτι πρέπει να κάνουμε και να γυρίσουμε. Η Πάτρα είναι πολύ όμορφη και ζεστή, η πιο χαρούμενη θα έλεγα, πόλη σε όλη την Ελλάδα! Ο κόσμος είναι θερμός και φιλόξενος. Είναι άλλωστε ο τόπος καταγωγής της μητέρας μου. Ετσι, εγκατασταθήκαμε ξανά εδώ και στόχος μας είναι να μείνουμε για πάντα», σημειώνει ο κ. Μιχάλης.

Όσο για την επιλογή τους να δημιουργήσουν ένα κέντρο μασάζ νέου τύπου μάς εξηγεί: «Κάναμε μια έρευνα αγοράς και ανακαλύψαμε ότι ο κόσμος αυτή την εποχή, όπου τα προβλήματα έχουν οξυνθεί, έχει μεγάλη ανάγκη από λίγες ώρες χαλάρωσης και ευεξίας. Τα οφέλη από το μασάζ για τον οργανισμό μας είναι πάρα πολλά. Πρωτίστως, μας βγάζει από το άγχος της καθημερινότητας και μας γεμίζει με φυσική ενέργεια. Έτσι, λοιπόν, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο κέντρο που προσφέρει μόνο μασάζ, επαγγελματικό μασάζ, κάτι που δεν υπήρχε μέχρι σήμερα στην Πάτρα. Είναι ένας εξειδικευμένος χώρος για μασάζ και δεν έχει καμία σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα κέντρα αισθητικής. Αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές και τις πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες στους τρεις ορόφους του κέντρου «MoreA», οι οποίοι είναι γεμάτοι επαγγελματική πολυτέλεια, υψηλή αισθητική και καθαριότητα, ακριβώς αυτά που ζητούν σήμερα οι σύγχρονοι πολίτες».

Το εξειδικευμένο προσωπικό, με τίτλους σπουδών και προϋπηρεσία στο εξωτερικό, και η χρήση βιολογικών αυστηρά λαδιών και όχι των παραφινελαίων που κυκλοφορούν στην αγορά και είναι ακατάλληλα για το σώμα μας, αποτελούν, όπως υπογραμμίζουν, το «ατού» τους.

«Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο, δεν είναι φυσικοθεραπευτές, αλλά έχουν γνώσεις στην επαγγελματική μάλαξη. Οι θεραπευτές μας είναι και δάσκαλοι. Κάνουν μασάζ με μια ειδική τεχνική, στα μυστικά της οποίας μυούν και άλλους. Προσφέρουμε είδη μασάζ, όπως ταϊλανδέζικο, με μέλι, αγιουρβεδικό, τα οποία δεν μπορεί να προσφέρει κάθε κέντρο αισθητικής.

Το «MoreA» είναι ένα κέντρο μασάζ, νέου τύπου, που λειτουργεί στα πρότυπα των ευρωπαϊκών κέντρων. Για παράδειγμα, προσφέρουμε την απόλυτη χαλάρωση στους πελάτες μας κάνοντας το μασάζ πάνω στα μεγάλα πολυτελή κρεβάτια με ειδικά στρώματα, με καθαρά σεντόνια, πετσέτες και κουβέρτες, και όχι σε απλά τραπέζια. Χρησιμοποιούμε μόνο 100% βιολογικά λάδια, τα οποία απορροφάει το δέρμα με ασφάλεια, χωρίς να εγκυμονούνται κίνδυνοι, όπως με τα παραφινέλαια, τα οποία κλείνουν τους πόρους του δέρματος εμποδίζοντάς το να αναπνέει κανονικά. Σε κάθε αίθουσα υπάρχει καμπίνα ντους όπου κάθε πελάτης μπορεί να κάνει μπάνιο και να ξεπλύνει τα νεκρά κύτταρα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό μετά το μασάζ. Κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 1 ώρα και όχι 45 λεπτά, όπως συμβαίνει σ’ όλη την Ευρώπη. Αυτό διότι μόνον τότε είναι αποτελεσματική η συνεδρία».

Παράλληλα, μια πρωτοτυπία που έχει φέρει στην Πάτρα το «ΜoreΑ» είναι το γεγονός ότι δίνει την ευκαρία στα ζευγάρια να απολαύσουν μαζί ώρες χαλάρωσης.

«Το μασάζ για ζευγάρια είναι καινούργιο στην Ευρώπη, καθώς έχει μεγάλη απήχηση και ο κόσμος το αναζητάει. Στο κέντρο μας προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία. Διαθέτουμε μεγάλες αίθουσες και πάνω στα υπέρδιπλα κρεβάτια τα ζευγάρια έχουν την ευκαιρία να αφεθούν στα χέρια των εξειδικευμένων μασέρ. Είναι αποδεδειγμένο πως τα ζευγάρια που κάνουν μαζί μασάζ αναπτύσσουν πιο ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους. Εμείς προτρέπουμε όλους να το δοκιμάσουν. Το κέντρο μας προσφέρει πακέτα προσφορών σε προσιτές τιμές κατανοώντας ότι το μασάζ είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια. Οσοι ενδιαφέρονται να μάθουν αναλυτικά για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας: www.MOREA-massage.gr και στο facebook, και όσοι θέλουν να κλείσουν ραντεβού τους μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2610 334533».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά