Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τροχαίο Αθηνών-Λαμίας: Κομμάτια προφυλακτήρα της μοιραίας Porsche στο "παζλ" της τραγωδίας

Τροχαίο Αθηνών-Λαμίας: Κομμάτια προφυλακ...

Ολοένα πληθαίνουν τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους και εξετάζουν οι αρχές

Ολοένα πληθαίνουν τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους και εξετάζουν οι αρχές για το τραγικό δυστύχημα στην Αθηνών – Λαμίας την περασμένη Κυριακή που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην Εθνική οδό, στο ύψος της Θήβας, όπου η οικογένεια είχε σταματήσει σε χώρο στάθμευσης, καθ’ οδόν για Πτολεμαΐδα, προκειμένου να περάσει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, όταν προσέκρουσε πάνω τους αυτοκίνητο μάρκας Πόρσε.

Κομμάτια προφυλακτήρα που βρέθηκαν περίπου 100 μέτρα πριν από το σημείο της φονικής σύγκρουσης, θα μπουν στο μικροσκόπιο των πραγματογνώμων, που ερευνούν το δυστύχημα σε πάρκινγκ της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Οι ειδικοί θα προσπαθήσουν αρχικά να εξακριβώσουν το κατά πόσο τα κομμάτια αυτά ανήκουν στην Πόρσε του 24χρονου, που συγκρούστηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα με αυτοκίνητο οικογένειας στο οποίο επέβαινε 33χρονη με το 3χρονο παιδί της.

Σε περίπτωση που επαληθευτεί ότι τα κομμάτια ανήκουν στην Πόρσε, τότε θα ενισχυθεί το σενάριο για κλατάρισμα ελαστικού, περίπου 100-150 μέτρα πριν από το σημείο της τραγωδίας.

Το κλατάρισμα μπορεί να οφείλεται είτε στην παλαιότητα των ελαστικών -κατά πληροφορίες πρόκειται για ελαστικά του 2006- είτε στο γεγονός ότι επρόκειτο για χειμερινά ελαστικά, που είναι παντελώς ακατάλληλα για ανάπτυξη τόσο μεγάλων ταχυτήτων.

Όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στο ότι ο 24χρονος οδηγός της Πόρσε είχε αναπτύξει κατά τη διάρκεια της διαδρομής του ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 200 χιλιόμετρα την ώρα.

Σε κλίμα οδύνης, εντομεταξύ, τελέστηκε χθες το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα η κηδεία της 33χρονης Αποστολίας Παπαδοπούλου και του τρίχρονου παιδιού της Παύλου, που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 83ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Ο ιερός ναός της Αγίας Σκέπης όπου πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία γέμισε ασφυκτικά από συγγενείς και φίλους, αλλά και από κόσμο, που αν και δεν γνώριζε προσωπικά τους δύο αδικοχαμένους του τραγικού τροχαίου, προσήλθε για να ανάψει ένα κερί στη μνήμη τους.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος και πατέρας, Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος σε όλη τη διάρκεια της τελετής στεκόταν βουβός και συντετριμμένος με το βλέμμα του συνεχώς στραμμένο στις φωτογραφίες της γυναίκας του και του παιδιού του που κοσμούσαν το φέρετρο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο Αθηνών-Λαμίας:Σήμερα η κηδεία της 33χρονης Αποστολίας και του παιδιού της-Αύριο του συνοδηγού της Porsche

Το μοιραίο μυστικό για το τραγικό τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας-Τι συνέβη δευτερόλεπτα πριν


Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις