Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σφαιρόπουλος: "Να πετύχει τον στόχο του ο Απόλλωνας"

Σφαιρόπουλος: "Να πετύχει τον στόχο...

Ο προπονητής του Ολυμπαικού μίλησε με καλά λόγια για την πατρινή ομάδα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Carna, ευχήθηκε στην πατρινή ομάδα να κερδίσει την παραμονή της. Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι είχαμε να παίξουμε με μια ομάδα που θέλει να κάνει νίκες ιδιώς στην έδρα της. Είχε πέντε νίκες σε εννέα παιχνιδια και αν μη τι άλλο θα προσπαθούσε να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι για να μπορέσει να μας κοντράρει και εαν μπορέσει να κλέψει το παιχνίδι.

Πιστεύω ότι μπήκαμε πολύ σοβαρα στο ξεκίνημα, παίξαμε καλά στην άμυνα, ο Απόλλωνα είναι μια ομάδα με καλούς επιθετικούς παίκτες και καταφέραμε στην αρχή να τους βγάλουμε από το ρυθμό τους. Όταν η διαφορά όμως έφτασε στους 22 πόντους στις αρχές του δευτέρουμε ημιχρόνου θεωρώ ότι χαλαρώσαμε στην άμυνα κάναμε μια σειρά λαθών στην επίθεση, ο Απόλλων έβαλε επτά τρίποντα σε επτά λεπτά και πλησιάσε στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως είχαμε καλύτερη διάρκεια, ξεκινήσαμε συγκεντρωμένα, πήραμε και πάλι μια αρκετά καλή διαφορά και σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε το ρυθμό και δίκαια φτασαμε στη νίκη.Ο Απόλλων είναι μια ομάδα η οποία παλεύει για να σωθεί και του εύχομαι καλή επιτυχία και να πετύχει τους στόχους του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Μπάσκετ: Ο Aπόλλωνας Carna γνώρισε αναμενόμενη ήττα με 70-87 από τον Ολυμπιακό

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports