Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΟΔΑΡΑΤΗ: "Ποτάμι" κεφιού και ευρηματικότητας από τριάντα χιλιάδες καρναβαλιστές – ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οι καρναβαλιστές, με τους δικούς τους φωτισμούς στις στολές τους και τα καπέλα τους εντυπωσίασαν

Περισσότεροι από 30.000 καρναβαλιστές, συμμετείχαν στη «ποδαράτη» παρέλαση, το βράδυ του Σαββάτου την Πάτρα. Η παρέλαση μεταδόθηκε απ’ ευθείας από το thebest.gr σε συνεργασία με το Ionian Channel, με παρουσιαστές την Κατερίνα Τσουκαλά και τον Τζίμη Πολίτη.

Η παρέλαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:30 και ολοκληρώθηκε μετά από 4 και κάτι ώρες.

Για πάνω από τέσσερις ώρες παρέλασαν οι καρναβαλιστές – Το κέφι συνεχίζεται μέχρι το πρωί

Στην κορυφή βρισκόταν ο βασιλιάς καρνάβαλος, ακολουθούσαν το άρμα της βασίλισσας που φέτος είναι η 'Αντρια Παναγιωτοπούλου, καθώς και τα υπόλοιπα καρναβαλικά άρματα του δήμου.

Στην συνέχεια την σκυτάλη πήραν τα μέλη των 126 πληρωμάτων του «κρυμμένου θησαυρού». Πολύχρωμες και πρωτότυπες στολές που χαρακτηρίζονται από φαντασία, ανατροπή και ευρηματικότητα, αντλούν τα θέματά τους τόσο από την πολιτική, όσο και από την καθημερινότητα.

Οι καρναβαλιστές, με τους δικούς τους φωτισμούς στις στολές τους και τα καπέλα τους, προσέφεραν ένα φαντασμαγορικό θέαμα, δίνοντας μεγαλοπρέπεια στην τελευταία νύχτα του πατρινού καρναβαλιού του 2017.

Παράλληλα, τα πεζοδρόμια της οδού Κορίνθου, όπως και η πλατεία Γεωργίου κατακλύστηκαν από κόσμο που παρακολούθησε την παρέλαση και συμμετείχε στην μεγάλη γιορτή της πόλης, αφού οι καρναβαλιστές έχουν καταφέρει με τον δικό τους τρόπο, να τους παρασύρουν στους ρυθμούς της χαράς και του κεφιού.

Η γιορτή και η καρναβαλική διασκέδαση θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα στην Πάτρα, ενώ οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν αύριο με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, η οποία θα ξεκινήσει στις 14:00 και την τελετή λήξης που θα πραγματοποιηθεί στις 21:00, στο μόλο της Αγίου Νικολάου.

Να σημειωθεί ότι θα μεταδοθούν ζωντανά από το thebest.gr και το ΙΟΝΙΑΝ CHANNEL, η Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής 26/2/2017 στις 14.00, καθώς και η Τελετή λήξης στις 9 μ.μ. της ίδιας ημέρας.

Δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου από την νυχτερινή παρέλαση.

Νυχτερινή παρέλαση και στο Facebook! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από την παρέλαση:

Δείτε και άλλες φωτογραφίες του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019