Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Πάτρα: Συνεχίζονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου-Αναλυτικά το πρόγραμμα

Πάτρα: Συνεχίζονται οι καρναβαλικές εκδη...

Παράσταση Καραγκιόζη από το θέατρο σκιών του Χρήστου Καλπουζάν, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη

Συνεχίζονται με επιτυχία οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών σε συνεργασία με το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ και τη συμμετοχή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ VESPA ΑΧΑΪΑΣ και του GROUP 94 στα πλαίσια του καρναβαλιού 2017. Χθες, πραγματοποιήθηκε η παράσταση Καραγκιόζη από το θέατρο σκιών του Χρήστου Καλπουζάνη με τίτλο «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ…ΜΑΣΚΑΡΕΜΑΤΑ!!!». Μικροί και μεγάλοι φίλοι του αγαπημένου Καραγκιόζη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πραγματικά ξεκαρδιστική κωμωδία.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων από την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου:

«Σήμερα 12.00 – 14.00 όσοι περάσετε από την πλατεία Γεωργίου θα έχετε την ευκαιρία να κεραστείτε από τον Εμπορικό Σύλλογο τοπικά εδέσματα και τεντούρα, προσφορά της επιχείρησης TENTOYΡΑ – ΚΑΣΤΡΟ (Γ. ΧΑΧΑΛΗΣ ΟΕ), ενώ πολύχρωμα μπαλόνια και καρναβαλικοί ρυθμοί για μικρούς και μεγάλους θα δώσουν μια ευχάριστη νότα στην αγορά.

Την Πέμπτη 23/2/2017 και ώρα 18.00 – 21.00 παίζουμε όλοι EYTYXEITE!!!, λύνοντας διασκεδαστικά κουίζ και απαντώντας έξυπνες ερωτήσεις.

Την Παρασκευή 24/2/2017 έχουμε την αξιολόγηση  για το διαγωνισμό της Καρναβαλικής Βιτρίνας. Μην ξεχάσετε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, στο τηλέφωνο 2610273257 ή στο e-mail [email protected]

Τέλος, το Σάββατο 25/2/2017 το group 94 συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία και σκορπίζει κέφι και καρναβαλικούς ρυθμούς από τις 20.00 – 22.00.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Καρναβαλικές εκδηλώσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο-Διαγωνισμός Καρναβαλικής Βιτρίνας 2017

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019